Élet és halál

Az Alien és Predator könyvek nem hiányozhatnak egy science fiction és horror rajongó könyvespolcáról sem. Repülj el egy fantasztikus űrutazásra és légy részese a legénység horrorisztikus kalandjainak!

A sorozatban nincs termék.

Leírás

Élet és halál képregények


1979. május 25-én indult útjára az elpusztíthatatlan Alien-franchise, akkor jelent meg ugyanis az első film, A nyolcadik utas: a Halál. A kezdetben egyszerű horrornak induló alkotás nemcsak kultuszfilmmé vált, de időtállónak is bizonyult. Mára a sci-fi műfaj jelentős, stílusteremtő alkotásaként tartják számon. A horrorelemek mellett ugyanis meghatározó a legénység küzdelme az űrbeli körülmények ellen, valamint az egymással való konfliktusaik. Ridley Scott klasszikusa legalább annyira szól az emberként való helytállásáról, mint a vérről és a rémületről.

Az Élet és halál képregény-gyűjtemény a DARK HORSE Life and Death című sorozatának négy számát tartalmazza, Brian Albert Thies rajzaival és a díjnyertes Dan Abnett szövegével.

A történet ott kezdődik, hogy az LV-797-es jelű Tartarus bolygóra egy tengerészgyalogos csapat érkezik a gyarmatokról. Szeretnék megtudni, hogy vajon tényleg törvénytelen kutatásokat végeznek-e az egyik rivális cég által, a Weyland-Yutani felségterületén. Vizsgálódásuk során azonban valami szörnyűségre bukkannak: egy ismeretlen eredetű űrhajó birtoklásáért vívott csata reményvesztett túlélőit találják ott. Vajon a parancsnoknak és legénységének sikerül megvívniuk a földönkívüli Vadászok elleni véres harcot és visszaveri a pusztító támadásukat?

Kínálatunkban Alien és Predator könyvek, képregények széles választékát találod!


Élet és halál képregénysorozat:

  • Predator: Élet és halál (a sorozat 1. része)
  • Prometheus: Élet és halál (a sorozat 2. része)
  • Aliens: Élet és halál (a sorozat 3. része)
  • Alien vs. Predator: Élet és halál (a sorozat 4. része)

Szűrés - Élet és halál