Kaland

Humoros, romantikus vagy ifjúsági kalandregényt olvasnál? Kínálatunkban megtalálhatók a legnépszerűbb kalandregények, amelyekkel gyerekjáték a kikapcsolódás!
Új
Nukleáris tél
Előrendelhető
John Cure
Várható megjelenés: 2024. június 7.
Új
Hamarosan a mozikban
Előrendelhető
Tom Hanks
Várható megjelenés: 2024. április 19.
Új
Paper Girls - Újságoslányok 6.
Előrendelhető
Brian K. Vaughan
Várható megjelenés: 2024. április 5.
Új
Az éjszaka hercegnője
Rendelhető
Új
Ments meg!
Rendelhető
Guillaume Musso
Küzdelmes hűség
Rendelhető
Juliet E. McKenna
Antikvár (szépséghibás) termék
DOKTOR OMEGA
Rendelhető
Arnould Galopin
Tex 4.: A bosszúálló
Rendelhető
Rose von Jericho
Rendelhető
Bihary Péter
A háború titánjai
Rendelhető
Mi lesz velem nélküled?
Rendelhető
Endrei szentek
Rendelhető
Bihary Péter
Tolvajok tele
Rendelhető
David Benioff
A nagy Belzoni
Előjegyezhető
Walter Venturi
Vadmacskák
Rendelhető
Ken Follett
Veszélyes gazdagság
Rendelhető
Alattunk az óceán
Rendelhető
Az utolsó huszonhét 2.
Rendelhető
Alexander B. Hackman
Az utolsó huszonhét 1.
Rendelhető
Alexander B. Hackman
Vihardagály
Rendelhető
Tom Harper
1 - 50 / 199 termék

Leírás

Kalandregények


Mire számítsd, ha egy kalandregényt veszel a kezedbe? Sok-sok humorra, izgalomra, és gyakran még egy csipetnyi romantikára is. 

Az 1930-ban megjelent Rejtő Jenő A fehér folt című humoros kalandregénye, amely nem csupán új színt vitt a magyar irodalom szürke világába, de hozzájárult a kalandregény népszerűsítéséhez és felvirágzásához is. Rejtő Jenő inspirációja nyomán megannyi kalandregény született a későbbi években, amelyek közül sokat idegen nyelvre is lefordítottak.  A kalandregények egy főhős kalandjait, megpróbáltatásait és hőstetteit helyezik a középpontba. A történet lendületes, cselekménydús, és jellemzően változatos helyszíneken barangolhatunk kedvenc karaktereinkkel. Sok fő és mellékszereplőt ismerhetünk meg, akiknek élete valamilyen módon összekapcsolóik majd a kalandozás során. 

A kalandregények elsődleges célja a szórakoztatás, ugyanakkor morális kérdéseket is boncolgatnak annak érdekében, hogy edukálják az olvasóközönséget és formálják a világnézetüket.A kalandregények főszereplője gyakran átlagos képességekkel rendelkező gyermek vagy felnőtt, akit az élet próbatételek elé állít. A főhős a történet elején konfliktusba kerül, kiszakad a megszokott hétköznapi kerékvágásból, és egy váratlan kalandba csöppen, ami megváltoztatja az életét. Legyen szó a királylány megmentéséről, a gonosz boszorkány hatalmának megdöntéséről, vagy a hatalmas sárkány legyőzéséről, a kalandregények sok izgalmat tartogatnak az olvasó számára. Ahogy a cselekményszál halad előre, úgy egyre inkább fokozódnak az izgalmak is. A központi kérdés, hogy vajon főhősünk sikerrel jár? Sikerül kiállnia a próbát vagy elbukik?

A kalandregényeket az teszi rendkívül izgalmassá, hogy időnként váratlan fordulatok és meglepetések alakítják az eseményeket, illetve természetfeletti lényeg is helyet kapnak az extra izgalmakért. Legyen szó humorral vagy romantikával fűszerezett kalandregényről, kínálatunkban mindenki megtalálja kedvenc köteteit. 

Top 20 eladás az elmúlt 30 napban - Kaland

Top 20 eladás az elmúlt 365 napban - Kaland

1.Sandokan
Rendelhető
3.500 Ft3.150 Ft
2.Chanbara: Az árulás kardjai
Rendelhető
3.500 Ft3.150 Ft
3.A háború titánjai
Rendelhető
4.990 Ft4.491 Ft

Szűrés - Kaland