Sport

A sport műfajában olyan könyveket találsz, amelyek kendőzetlenül mutatják be a híres sportolók életét és karrierútját vagy egy sport fejlődését a kezdetektől napjainkig. Ismerkedj meg futball legendákkal, Forma 1 világbajnokokkal, vagy éppen a motoros száguldás szerelmeseivel.

Új
UEFA Euro 2024 - Hivatalos kézikönyv
Előrendelhető
Keir Radnedge
Várható megjelenés: 2024. május 3.
Új
A legjobb focitrükkök - poszterrel
Előrendelhető
Sabine Janatschek
Várható megjelenés: 2024. május 3.
ÚjAKCIÓ
Amikor miénk volt a pálya
Rendelhető
Larry Bird, Earvin Magic Johnson
Kamera - A világ egyik legkiválóbb vezérevezős kajakosa
Rendelhető
Pálfalvi Gábor
Antikvár (szépséghibás) termék
AKCIÓ
Man City - A holnap csapata
Rendelhető
AKCIÓ
Haaland - A gólok királya
Rendelhető
Luca Caioli, Cyril Collot
AKCIÓ
Tenisz kvízekre szedve
Rendelhető
Ruszanov András, Szabó Attila, Závodni Zsolt
Futball-legendák 2024
Előjegyezhető
David Ballheimer
Én, a robot
Rendelhető
Isaac Asimov
AKCIÓ
Ismerd meg Serenát!
Rendelhető
Gerald Marzorati
AKCIÓ
A futás tudománya
Rendelhető
AKCIÓ
A testépítés nagy enciklopédiája
Rendelhető
AKCIÓ
Futás Shermannel
Rendelhető
Christopher Mcdougall
AKCIÓ
Nadia Comaneci és a Securitate
Rendelhető
AKCIÓ
Ultrafutás
Rendelhető
Adharanand Finn
AKCIÓ
Giannis - Semmiből a csúcsra
Rendelhető
AKCIÓ
Az aranycsapat története
Rendelhető
AKCIÓ
Paleolit edzés
Rendelhető
Lakatos Péter
AKCIÓ
Az öt elem könyve
Rendelhető
Mijamoto Muszasi
AKCIÓ
Futni születtünk
Rendelhető
Christopher Mcdougall
AKCIÓ
Lélegezz: egy élet a flow-ban
Rendelhető
Száguldás és cirkusz 2022
Előjegyezhető
Bethlen Tamás, Mészáros Sándor
Antikvár (szépséghibás) termék
AKCIÓ
Száguldás és cirkusz 2022
Rendelhető
Bethlen Tamás, Mészáros Sándor
AKCIÓ
FTC Évkönyv 2023
Rendelhető
AKCIÓ
Libero - Álmodni szabadon
Rendelhető
AKCIÓ
70 évem a Fradiban
Rendelhető
Rákosi Gyula
1 - 50 / 141 termék

Leírás

Sport könyvek


Egyesek utálnak mindennemű sportot, mások csak nézelődők, míg vannak olyanok, akik őrült szerelmesei egy-egy sportágnak és aktívan űzik azokat a szabadidejükben. A sport sokak számára egy szakma és egy életút, ami sokakat inspirálhat, különösen azokat, akik válaszút elé kerültek a sportkarrierjüket illetően.A sportokhoz kapcsolódó könyvekben futball, kosárlabda, autó és motor versenyzők, legendák kendőzetlen őszinteséggel számolnak be a sikerhez vezető útjukról, illetve életüknek legfontosabb mérföldköveiről, nehézségeikről. Vajon a több órás kemény edzések, a szigorú diéta és a mentális felkészülés milyen szerepet játszottak abban, hogy egyesek a dobogó mámoros első helyéig eljussanak?

A legjobb sport könyvek által megismerheted kedvenc sportolóid karrierútját, betekinthetsz a gyermekkorukba és a magánéletük egy-egy titkos szegletébe, ezáltal pedig nagyobb rálátásod lehet arra, hogyan váltak azzá, akiknek ma a világ ismeri őket. Első kézből ismerheted meg a kosárlabda, a futball, a tenisz, a harcművészet, a testedzés, vagy éppen az autó- és motorversenyzés kiemelkedő sportolóinak életrajzát a minőségi mélyinterjúk és szakmai tudósítások révén. A sport műfaj kínálatában többek között megtalálhatók:

Testedzés könyvek: Ha érdekel a testépítés és egészséges életmód világa, akkor érdemes körülnézned a testedzés könyvek között. Böngéssz a legjobb naturál testépítés, vegetáriánus testépítés, vegán testépítés, jóga, fitnesz, testépítő verseny témájú testedzés könyvek között és rendeld házhoz kedvenceidet! A legjobb testépítő könyvek segítenek abban, hogy elérd a sportban és az egészséges életmódban kitűzött céljaidat. Legyél kezdő, középhaladó, haladó vagy versenysportoló, kínálatunk között megtalálod azt az olvasmányt, ami a te fejlettségi szintedhez való.

Autó-motor sport könyvek: Meríts inspirációt az autó-motor bátor, tehetséggel megáldott, világhírű versenyzőinek hiteles pályaképeiből, amelyek a barátokkal, családtagokkal, riválisokkal, kollégákkal készített interjúkon alapulnak. Lewis Hamilton, Iceman, Niki Lauda, Ayrton Senna, Enzo Ferrari, és még sok más legendás bajnok életének és pályafutásának titkait ismerheted meg a legjobb autó-motor sport könyvek által.

Könyvek a kosárlabdáról: Érdekel a kosárlabda világa? Szeretnéd megtudni, hogyan lett világhírű kosárlabda sztár Kobe Bryant, LeBron, és Michael Jordan? Ismerd meg életük legfontosabb eseményeit, sportkarrierjük mérföldköveiket, amelyek azzá tették őket, akiknek ma a világ ismeri őket.

Könyvek a labdarúgásról: Érdekel a labdarúgás világa? Ismerd meg a leghíresebb focisták élettörténet, legendává válásuknak útját, valamint a labdarúgás történelmét! Vajon mi teszi olyan zseniálissá ezt az egyszerű, de nagyszerű sportot, ami miatt világszerte emberek milliói rajonganak érte?

Sport életrajz könyvek: Meríts inspirációt a sport legendák élettörténetéből. Vajon melyek voltak a legfontosabb mérföldkövek a karierjük során? Hogyan lettek azzá, akiknek ma a világ ismeri őket? A Szukits oldalán várnak a legjobb sport életrajzi könyvek, amelyek segítségével mélyebben megismerheted kedvenc sportolóidat.

Top 20 eladás az elmúlt 30 napban - Sport

2.Ultrafutás
Rendelhető
5.490 Ft4.392 Ft
3.Amikor miénk volt a pálya
Rendelhető
6.990 Ft5.592 Ft
4.Lélegezz: egy élet a flow-ban
Rendelhető
3.999 Ft3.199 Ft
5.Az aranycsapat története
Rendelhető
5.999 Ft4.799 Ft

Top 20 eladás az elmúlt 365 napban - Sport

Szűrés - Sport