Mancs Őrjárat

A Mancs Őrjárat napjaink egyik legnépszerűbb meséje a gyermekek körében. Kínálatunkban számos nagy sikerű Mancs Őrjárat-mesekönyv, színező és foglalkoztató vár rád. Az oldal alján olvasható hosszabb leírás a sorozatról.

Új
Vízzel festhető színezőkönyv - Mancs őrjárat
Előrendelhető
Várható megjelenés: 2024. július 5.
Teljes ár:1.499 FtFizetendő ár:1.349 Ft
Új
Mancs Őrjárat - Kamionos kutyik - Óriás foglalkoztatókönyv - Több mint 100 matricával
Teljes ár:2.999 FtFizetendő ár:2.699 Ft
Új
Mancs Őrjárat - Színes mancsok - Színezőkönyv
Előrendelhető
Várható megjelenés: 2024. május 3.
Teljes ár:999 FtFizetendő ár:899 Ft
Mancs Őrjárat - A karácsony megmentése
Teljes ár:2.499 FtFizetendő ár:2.249 Ft
Böngésző - Mancs őrjárat
Teljes ár:1.499 FtFizetendő ár:1.349 Ft
Matricás mókatár - Mancs őrjárat
Teljes ár:799 FtFizetendő ár:719 Ft
Kifestő kicsiknek - Mancs őrjárat
Teljes ár:1.999 FtFizetendő ár:1.799 Ft
Játékos matricák - Mancs őrjárat
Teljes ár:999 FtFizetendő ár:899 Ft
Színezőfüzet tetkókkal - Mancs őrjárat
Teljes ár:1.999 FtFizetendő ár:1.799 Ft
Mancs őrjárat - Itt jön Skye
Rendelhető
Antikvár (szépséghibás) termék
Teljes ár:2.499 FtFizetendő ár:2.249 Ft
Mancs őrjárat - Itt jön Skye
Teljes ár:2.499 FtFizetendő ár:2.249 Ft
Mancs őrjárat - Itt jön Rubble
Teljes ár:2.499 FtFizetendő ár:2.249 Ft
Mancs Őrjárat - Épp időben - Óráskönyv
Teljes ár:2.499 FtFizetendő ár:2.249 Ft
1 - 48 / 48 termék

Leírás

Mancs Őrjárat-sorozat

Mancs Őrjárat-sorozat

Kíváncsi vagy rá, melyek a legjobb mesekönyvek kicsiknek? Olyan kiadványokat keresel, melyek nemcsak szórakoztatják, hanem közben okítják is őket? Ismerd meg a Mancs Őrjárat-könyveket, melyeknek legfőbb célkitűzése, hogy játékosan fejlesszék a csemeték problémamegoldó képességét!

Mancs Őrjárat: Vigyázz, kész, mancs!

A Mancs Őrjárat-franchise egyik filmje, a Magyarországon 2020 januárjában debütált Mancs Őrjárat: Vigyázz, kész, mancs! címet viseli. A kicsik több, mint egy órán keresztül élvezhetik kedvenc karaktereik izgalmas kalandjait. A mese egyik különlegessége, hogy két részből épül fel. Az elsőben egy versenypálya építésén ügyködnek a kutyusok. Legfőbb álmuk, hogy kedvenc pilótájukat élőben is lássák, de sajnos ez nem jön össze nekik, így Marshall száll be a versenybe. A második, amely a Léggömb mentőakció néven fut, a karnevál világába kalauzolja a nézőket. A kutyák feladata lesz megmenteni az ünnepséget és barátaikat is. A léggömbök elszabadulása mellett más gondok is felmerülnek, egy pók hibájából még társaik is fogságba esnek.

Mikor született meg a Mancs Őrjárat-mese?

A kanadai Mancs Őrjárat-mese 2013-ban mutatkozott be a Nickelodeonon. A hazánkban is fogható csatorna még ugyanabban az évben elhozta hozzánk is a kicsik által oly kedvelt animációs kalandsorozatot, így a Mancs Őrjárat magyarul 2013. augusztusában indult el. A Mancs Őrjárat-sorozat azóta is töretlen népszerűségnek örvend. A hazai csatornán legutóbb a nyolcadik évadot játszották, de Amerikában már a kilencedik fut, így a magyarok a későbbiek folyamán is számíthatnak új részekre.

Miről szól a Mancs Őrjárat?

A Mancs Őrjárat-főszereplője egy tízéves kisfiú, Ryder, aki híres kutyacsapatával rendszeresen izgalmas mentőexpedíciókra indul a Kaland-öbölbe. A történetek során minden alkalommal megmentenek valakit, aki bajba jutott, és  elhárítanak egy-egy vészhelyzetet. Hőseink köztudottan rendkívüli problémamegoldó képességgel, kiemelkedő észjárással és ügyességgel rendelkeznek, aminek köszönhetően sikeresen teljesítik az előttük álló kihívásokat. A küldetések során fontos szerepet kap az a bizalom, megfontoltság és kitartás, amit a kutyusok és gazdijuk egymás iránt tanusítanak. A gyermekek sokat tanulhatnak a mesékből, melynek kimondottan célja is  a fontosabb életleckék átadása.   

Milyen Mancs Őrjárat-szereplők vannak?

A Mancs Őrjárat-szereplők közül vannak állandóak, visszatérőek és olyanok is, akik csak később csatlakoztak. A főszereplő a mese kezdete óta az embergyerek, Ryder. Igaz, csak 10 éves, de nagyon okos, így ő képezte ki a csapatot, valamint a mentések során használt eszközöket is ő fejlesztette ki.Chase, a németjuhász hivatásos kém, aki rendőri feladatokat is ellát. Irányítja a közlekedést vagy éppen a nyomkövetésben jeleskedik, mindig ott van, ahol szükség van rá. Gyengesége a toll- és macskaallergiája.A tűzoltási és mentési tevékenységek Marshall, a dalmata teendői közé tartoznak. Bár szakmájában messze kitűnik a többiek közül, kétbalkezessége miatt olykor kellemetlenséget okoz.A Cockapoo, vagyis a cocker spániel és uszkár keverékeként elhíresült Skye pilótai szolgálatban áll. A karakter különlegessége, hogy ő volt a csapat első nőstény tagja.A keverék, Rocky igazi ezermester, így a brigád gépészmérnökeként tevékenykedik.Rubble, az építészzseni angol bulldog a szervezet legfiatalabb tagja. Kalapácsa és a lapátja nélkül nem megy sehova.A Labrador retriever Zuma imádja a vizet, így nem meglepő, hogy a vízimentők bátor és elszánt közösségét erősíti. A csapatnak sajnos ritkán vannak víz alatti esetei, így neki jut a legkevesebb feladat.A Mancs Őrjárat Everest nevű husky kutyusa nem az eredeti szereplők közé tartozik, de karakterével rögtön levette a lábáról a nézőket. Mentőkutyaként feladata a havas tájakon történő balesetek elhárítása és a bajba jutottak mentése.A többször visszatérő karakterek közé tartozik Horatio Turbot kapitány, Goodway polgármesterasszony, Humdinger polgármester és Jake is, aki a snowboard-paradicsom egyik üzemeltetője és szabadidős síoktató is. Jake karakterének különlegessége, hogy szoros kapcsolata van Everest kutyussal, akinek az életét köszönheti, így közösen segítik a csapat munkáját.

Mancs Őrjárat-könyvek, foglalkoztatók és egyéb kiadványok

A Mancs Őrjárat-franchise kiadványai óriási népszerűségnek örvendenek mind a hazai, mind a külföldi piacon, leginkább a Nickelodeonnak köszönhetően, mely már 2013 augusztusa óta vetíti a mesét rajzfilmes formában. Magyarországon a Kölyökklub című csatornán találkozhattak vele a gyerekek. A sorozatban megtalálhatók Mancs Őrjárat-könyvek, színezők, foglalkoztatók, és még Mancs Őrjárat-újságok is, így mindenki kedve szerint válogathat. A nálunk kapható kiadványok között megtalálod többek között a következőket:

  • Böngésző - Mancs Őrjárat
  • Mancs Őrjárat - Vigyázz, kész mancs - Fergeteges mesetár
  • Mancs Őrjárat - 60 oldalnyi játék és kaland
  • Mancs Őrjárat - Itt jön Skye
  • Mancs Őrjárat - Itt jön Rubble
  • Mancs Őrjárat - Itt jön Chase! - Összerakható Chase figurával
  • Mancs Őrjárat - Színek - Tanulj a kutyikkal!
  • Mancs Őrjárat - A film - Kalandváros megmentése

Kínálatunkban Mancs Őrjárat-könyvek, foglalkoztatók, színezők és matricás kötetek sokszínű választéka érhető el. Vegyetek részt együtt felejthetetlen kalandokban a bátor kutyusok társaságában, és csempésszetek örömteli pillanatokat a mindennapokba!

Top 20 eladás az elmúlt 30 napban - Mancs Őrjárat

1.Böngésző - Mancs őrjárat
Rendelhető
Teljes ár:1.499 FtFizetendő ár:1.349 Ft
2.Mancs őrjárat - Vigyázz, kész mancs - Fergeteges mesetár
Rendelhető
Teljes ár:5.499 FtFizetendő ár:4.949 Ft
3.Mancs Őrjárat - A Szuperfilm - Mesekönyv a mozifilm alapján
Rendelhető
Teljes ár:2.999 FtFizetendő ár:2.699 Ft
4.Mancs Őrjárat - Épp időben - Óráskönyv
Előjegyezhető
Teljes ár:2.499 FtFizetendő ár:2.249 Ft
5.Színezőfüzet tetkókkal - Mancs őrjárat
Előjegyezhető
Teljes ár:1.999 FtFizetendő ár:1.799 Ft

Top 20 eladás az elmúlt 365 napban - Mancs Őrjárat

1.Mancs Őrjárat - Jó éjt, kutyik! - Esti mesék nagy mesekönyve
Rendelhető
Teljes ár:5.499 FtFizetendő ár:4.949 Ft
3.Színezőfüzet tetkókkal - Mancs őrjárat
Előjegyezhető
Teljes ár:1.999 FtFizetendő ár:1.799 Ft
4.Matricás mókatár - Mancs őrjárat
Előjegyezhető
Teljes ár:799 FtFizetendő ár:719 Ft
5.Mancs Őrjárat - A Szuperfilm - Mesekönyv a mozifilm alapján
Rendelhető
Teljes ár:2.999 FtFizetendő ár:2.699 Ft

Szűrés - Mancs Őrjárat