Blade Runner

Repülj el Los Angelesének eső áztatta, disztópikus világába a Blade Runner kötetekkel! A népszerű science fiction képregények alig várják, hogy a polcodra kerüljenek!

1 - 2 / 2 termék

Leírás

Blade Runner


Lépj be 2019 Los Angelesének eső áztatta, disztópikus világába a Blade Runner kötetekkel! A mára ikonikussá vált Rick Deckard után ezúttal egy vadonatúj szárnyas fejvadászt ismerhetünk meg. Ő a Los Angeles-i rendőrség legjobbja, aki a város mocskos alvilágában járva kénytelen számot vetni a replikánsok iránti gyűlöletével.

A Blade Runner 2019 című képregénysorozat a Szárnyas fejvadász 2049 társírója, Michael Green és munkatársa, Mike Johnson (Star Trek-képregények) közreműködésével íródott, és az eredeti mozifilm történéseit folytatja. Mindkét magyarul megjelenő verzió keménytáblás, a gyűjtői pedig extra 24 oldalnyi galériát tartalmaz különleges borítóval és védőborítóval.

A Szárnyas fejvadász 1982-ben bemutatott amerikai–hongkongi film, amely nagy hatással volt a populáris kultúra alakulására. A benne található utalások és szimbólumok a mai napig felbukkannak más művekben.



Top 20 eladás az elmúlt 365 napban - Blade Runner

Szűrés - Blade Runner