AVATAR - Az utolsó légidomár: A teljes Ígéret-trilógia (képregény)

Szerző: Gene Luen Yang

Ár: bizonytalan
Megjelenés:
2020
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
80
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
155 x 235 mm
Szállítás:
bizonytalan

Sok év várakozás után végre magyarul is folytatódik az Avatar: Az utolsó légidomár c. rajzfilmsorozat egy háromrészes gyűjtemény formájában.

A történet pontosan ott kezdődik ahol a NICKELODEON világhírű sorozata véget ért: azaz a háború befejeződött és főhőseink mindent megtesznek azért, hogy a megsebzett világok közt helyreállítsák a harmóniát. Sokka jóvoltából az akció még nevet is kap, s így a Harmónia Helyreállítási Mozgalom megkezdi tevékenységét. Eközben Zuko vészjósló ígéretre kényszeríti Aangot, aki megígéri, ha a Tűz népének ifjú királya valaha is olyanná válna, mint amilyen zsarnok apja volt, akkor elpusztítja barátját, Zukót...

Először egy minden nézettségi rekordot megdöntő rajzfilmsorozat, most pedig itt a hivatalos képregényfolytatás magától az AVATAR megálmodóitól, Brian Konietzko-tól és Michael Dante Dimartino-tól. Akinek tetszett a tvsorozat az egész biztosan imádni fogja ezt a képregényt is.

Ez a képregény-gyűjteménby a Dark Horse Comics AVATAR: The Promise sorozatának mindhárom részét tartalmazza GURIHIRU rajzaival és Gene Luen Yang szövegével. A fordítást Zekov Szófia készítette.

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Hájas Gábor
Előre láthatólag nagyjából mikor lehet rendelni? Megértem azt is, ha a vírus idején nem foglalkoznak vele, csak úgy körülbelül mikor lehet venni ilyen könyvet?
2020-08-22 21:58:44

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Szent Márton Gyermekmentő szolgálat

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban