Történelem nagy rejtélyei

A történelem nagy rejtélyei sorozat gazdagon illusztrált kötetei a történelem talányait veszik górcső alá. Az olvasó megismerkedhet egy-egy történelmi korszak, esemény vagy alak történeti hátterével, a megválaszolatlan kérdésekkel és az egymással vitázó teóriákkal, feltételezésekkel.

1 - 6 / 6 termék

Leírás

Történelem nagy rejtélyei


A Kossuth Kiadó jóvoltából született meg a mintegy 15 részes történelmi könyvsorozat, amely fiatalokat és felnőtteket szórakoztató módon vezet be a történelem csodálatos világába. Az új, gazdagon illusztrált kötetek górcső alá veszik a világtörténelmet, jócskán kitágítva az időbeli és térbeli határokat a korai kiadványokhoz képest. A dinoszauruszok pusztulásától kezdve a közelmúltban felfedezett exobolygók felfedezéséig mindenféle témát körüljárhatsz a történelem nagy rejtélyei könyvekben.

Megismerkedhetsz az egyes történelmi korszakokkal, illetve azoknak legfontosabb eseményeivel, továbbá a neves történelmi személyekkel, akik bepecsételték magukat a történelemkönyvekbe. Informálódhatsz a történelem rejtett titkairól és friss felfedezéseiről is. A történelem nagy rejtélyei sorozat olyan köteteket tartalmaz, mint Hitler halála, Az igazi Drakula, Jézus titkos élete, Hasfelmetsző Jack, Tutanhamon sírja, A CIA titkos kísérletei, vagy A II. világháború rejtélyei.  

Top 20 eladás az elmúlt 30 napban - Történelem nagy rejtélyei

Szűrés - Történelem nagy rejtélyei