Akciók

Fedezd fel az akciós könyvek és képregények széles és sokszínű kínálatát! Nálunk mindenki megtalálja a kedvenc köteteit, hiszen változatos kategóriák, műfajok és szerzők közül válogathat.

ÚjAKCIÓ
Amikor miénk volt a pálya
Rendelhető
Larry Bird, Earvin Magic Johnson
ÚjAKCIÓ
Dark Nights: Metal - Sötét világok (képregény)
Rendelhető
ÚjAKCIÓ
A te hibád
Rendelhető
Mercedes Ron
ÚjAKCIÓ
A könyvrajongók búvóhelye
Rendelhető
ÚjAKCIÓ
Harleen
Rendelhető
Stjepan Šejic
ÚjAKCIÓ
Never Never - Soha, de soha 1-2-3.
Rendelhető
ÚjAKCIÓ
Oltári ramazúri
Rendelhető
ÚjAKCIÓ
Szerelem és egyéb szavak (élfestett)
Rendelhető
ÚjAKCIÓ
Batman - A Sötét Lovag multiverzuma
Rendelhető
AKCIÓ
Budapest ostroma
Rendelhető
Ungváry Krisztián
AKCIÓ
QED: A megszilárdult fény
Rendelhető
Richard Phillips Feynman
AKCIÓ
Man City - A holnap csapata
Rendelhető
AKCIÓ
Haaland - A gólok királya
Rendelhető
Luca Caioli, Cyril Collot
AKCIÓ
A mélység lánya
Rendelhető
Rick Riordan
AKCIÓ
Tenisz kvízekre szedve
Rendelhető
Ruszanov András, Szabó Attila, Závodni Zsolt
AKCIÓ
Magyarország globális története - A kezdetektől 1868-ig
Rendelhető
Laczó Ferenc, Vadas András, Varga Bálint
AKCIÓ
Klímakönyv
Rendelhető
Greta Thunberg
1 - 50 / 664 termék

Leírás



Akciós könyvek - Hatalmas választék, hetente megújuló kínálat!


A Szukits oldalán minden héten izgalmas kedvezmények várják a látogatókat. Az akciós könyvek között többek között horror, fantasy, pszichológia, romantika, science fiction, thriller, történelem, szuperhős, sport, szépirodalom, krimi, üzleti/manager, és számos egyéb műfaj válogatott klasszikus és kortárs alkotásait találod verhetetlen áron.

Elrepülnél a fantázia világába a szürke hétköznapok elől? Egy kalandos, romantikus vagy éppen nyomasztó, disztópikus világot ábrázoló fantasy regénnyel van rá lehetőséged. Az akciós könyvek között kedvező áron találhatsz fantasy műfajú olvasmányokat. Star Wars, Trónok harca, World of Warcraft, Harry Potter, és még sok más ikonikus fantasy könyv várja, hogy előkelő helyet foglaljon el a te könyvespolcodon is!

A horror és a krimi szerelmeseit várják az izgalmas és a képzeletet erősen megragadó rémtörténetek. Az akciós könyvek között gyakran Stephen King legjobb könyvei is megtalálhatók, amelyek egy King-rajongó könyvespolcáról sem hiányozhatnak!

Érdekel a pszichológia csodálatos világa? Az akciós könyvek között pszichológia témában is találhatsz kiváló olvasmányokat. A pszichológia könyvek sok évnyi tapasztalattal rendelkező pszichológusok, pszichiáterek, és más szakemberek értékes ismereteit gyűjtik össze annak érdekében, hogy segítsenek jobban megérteni a psziché működését. Az akciós könyvek között várnak téged a legjobb pszichológia könyvek.

Az üzleti életben helyt állni nem egyszerű feladat. Kreatívnak, határozottnak kell lennie a sikerek érdekében, de emellett fontos a jó kommunikációs készség is. Ha szeretnéd megalapozni sikereidet az üzleti világban és fejleszteni vezetői képességeid, válogass a népszerű, kedvező árú üzleti/manager könyvek széles választékában! Az akciós könyvek között verhetetlen áron találsz értékes köteteket vállalkozásfejlesztés, üzleti menedzsment, pénzügy, marketing és reklám témákban.  Az akciós kiadványaink között üzleti könyvek várják azokat, akik tanácsokat szeretnének profi üzletemberektől és szakértőktől.

Humoros, romantikus vagy ifjúsági kalandregényt olvasnál? Akciós kínálatunkban megtalálod a legnépszerűbb kalandregényeket is, amelyekkel gyerekjáték lesz a kikapcsolódás! Mire számíts, ha egy kalandregényt veszel a kezedbe? Sok-sok humorra, izgalomra és akár még egy csipetnyi romantikára is.

Akciós kínálatunkban várnak téged a legnépszerűbb thriller könyvek is, amiket biztosan nem fogsz tudni letenni! Éld át te is a borzongást, fejtsd meg a sötét titkokat a tökéletesen addiktív, okos és izgalmas thriller könyvek segítségével!

A Szukits online könyváruház rendelkezésedre áll, amennyiben kiegyensúlyozottabb szeretnél lenni a hétköznapokban. Az életmód könyvek támaszt nyújtanak, ha egészségesebb szeretnél lenni, az önfejlesztő könyvek pedig mentális fejlődésére helyezik a hangsúlyt.

A művészetek szerelmese vagy? Ebben az esetben a kultúra, művészeti könyvek számodra tökéletes választást jelentenek. Az online könyvesbolt bővelkedik érdekesebbnél érdekesebb alkotásokban ezen a téren. Amennyiben a bizonyos művek mögötti emberek keltik fel érdeklődésed, az életrajzi könyvek bepillantást nyújtanak híres személyiségek életébe.

A Szukits online könyváruház ezoterikus könyvek sokszínű tárháza. Angyalos, asztrológiai és mágikus kötetek egyaránt várják a kíváncsi olvasókat egy-egy heti akció keretében, emellett pedig párkapcsolat, szerelem, és tudatos teremtés témában is kisegítjük a látogatókat.

Amennyiben imádod a konyhában tölteni szabadidődet, a gasztronómia könyvek kínálata garantáltan le fog nyűgözni. Az akciós könyvek között gyakran találhatók süteményes könyvek, húsmentes receptek és olyan szakácskönyvek, amelyek a speciális étrendet követőknek is tökéletes választás.

A gyermekkor egy csodálatos, mesés időszak, amelyet a gyerekkönyvek csak még fantasztikusabbá tesznek. Az olcsó könyvek között szerepelnek babakönyvek és képeskönyvek a legkisebbeknek, ismeretterjesztő könyvek játékosan tanítják gyermeked, míg a mesék egy színes utazásra invitálják. Az ifjúsági könyvek pedig már a kicsit idősebb korosztálynak szólnak, akik koruknak megfelelő romantikus, fantasy és kalandregények találnak a Szukits kiadó oldalán. Amennyiben pedig szülőként szeretnéd segítened gyereked a fejlődés útján, a pedagógia könyvek bővelkednek jó tanácsokban.

A barkácsolás, a kertészkedés vagy éppen a lakberendezés is rendkívül népszerű hobbik, azonban előfordulhat, hogy néha elakadunk egy-egy lépésnél vagy egyszerűen kezdők vagyunk, és nem tudjuk, hogyan vágjunk bele. Az akciós könyvek között a legjobb hobbi, szabadidős könyvek várnak, melyek inspirációt és támogatás nyújtanak.

A legjobb romantikus könyvek érzékiek, szórakoztatók, de ugyanakkor sokszor fordulatosak is. Ha te is azon könyvmolyok közé tartozol, akik falják a szerelmes regényeket, a Szukits online könyváruház választéka mindenképpen le fog nyűgözni. Kaphatók nálunk erotikus regények, romantikus fantasyk, valamint kortárs és történelmi szerelmes történetek is.

A sci-fi könyvek nem pusztán egy más világba, hanem egy másik bolygóra kalauzolnak. A Star Wars kötetek egyik rajongó polcáról sem hiányozhatnak, emellett pedig igazi klasszikusokat is találhatsz, például Philip K. Dick vagy Arthur C. Clarke műveit.

A mozgás nagyon fontos része az egészséges életnek, azonban sokszor nehezen merítünk hozzá motivációt. A sport könyvek egyrészt ebben is segítséget nyújtanak: ismert, világklasszis sportolók életéről olvashatunk, megtudhatjuk, hogy őket mi inspirálja és rengeteg tanácsot is adnak. Emellett a Szukits könyvei útmutatást is biztosítanak, hogy helyesen végezzük a bizonyos gyakorlatokat.

Az akciós kínálatunkban szépirodalmi könyvekkel is találkozhatsz. Ezek az alkotások teljesen más, művészi szintre emelik az irodalomat, és az írók egyszerűen lenyűgöznek minket precizitásukkal és elegenciájukkal. Az online könyváruház magyar és külföldi szerzők regényeit egyaránt elhozza az olvasóknak.

A képregények gyönyörű illusztrációk segítségével teszik teljessé az olvasás élményét. A Szukits bővelkedik remek alkotásokkal, a Marvel és DC újdonságai is megtalálhatók az akciós könyvek között, de természetesen nem maradnak ki a Star Wars, a World of Warcraft vagy éppen a Sandman újdonságok sem.

Pókember, Hulk, Batman - csak néhány név a rengeteg szuperhős közül, akiket ismerünk, és akik az elmúlt évtizedben hihetetlen térhódításra tettek szert a filmek és képregények terén is. Az akciós könyvek között biztosan megtalálod kedvenc igazságosztód legújabb és legizgalmasabb kalandjait.

Történelmünk megismerése elengedhetetlen a jelen eseményeinek megértéséhez. Akciós kínálatunkban szerencsére pedig történelmi könyvek várják az érdeklődőket. Mindenki talál kedvére való olvasmányt, hiszen az online könyvesbolt elhozza a magyar és külföldi, az őskor, ókor és jelenkor legjelentősebb eseményeit is.

A tudomány egy rendkívül sokszínű, sokfelé ágazó terület, így a Szukits oldalán is rengeteg terület könyvei találhatók meg. Az akciós tudományos könyvek között találhatók környezettel, gazdasággal, társadalomtudománnyal és filozófiával kapcsolatos kötetek, valamint még sok más.

Rengeteg különböző vallással találkozhatunk a világ tájain, talán még olyanokkal is, amelyekről sosem hallottunk. A Szukits online könyváruház akciós kötetei között található vallási könyvek bemutatják többek között a kereszténységet és a buddhizmust.

Ki ne szeretné imádott játéka világában élni? A videojátékos könyvek segítségével ez megvalósítható. A Szukits akciós kínálata elkalauzol a World of Warcraft, a Witcher és az Assassin’s Creed világába is. Ezek a művek beszámolnak az ismert világ történelméről, karaktereiről és titkairól.

Szűrés - Akciók