Star Wars: Alphabet osztag

Szerző:

Ár: 3.890 Ft 3.112 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2019
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
442
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
ISBN:
9789634975458
Szállítás:
október 25 - 31.

A császár halott. A Halálcsillag megsemmisült. A Birodalom flottája vereséget szenvedett és szétszóródott a galaxisban. Yrica Quell egykoron a Birodalom hadiflottájában szolgált, de a háború végén sok katonához hasonlóan dezertált. A Birodalom bukását követően nem találja helyét a galaxisban, mígnem a sors lehetőséget kínál a számára, hogy vezekelhessen régi bűneiért. Caern Adan, a felkelők egyik hírszerzőtisztje ajánlatot tesz neki: állítson fel és vezessen egy különleges vadászosztagot, amelynek feladata egy volt birodalmi pilótákból álló elit alakulat, a Shadow Wing felkutatása és megsemmisítése.

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

Alexander Freed
Star Wars: Battlefront - Alkony század
Ár: 3.192 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Ádám
Nagyon kellemes csalódásban részesültem köszönhetően ennek a könyvnek. Egy szimpla squadronos sztorira számítottam néhány elcsépelt "pilótás" poénnal de azt kell, hogy mondjam messze túlszárnyalta az elképzelésemet.
Az űrbeli csatajelenetek kiválóan meg lettek írva érthető, követhető mégis kreatív módon.
A karakterek illetve az osztag összehozatala igazán jól fel lett építve, mindegyik pilóta szemszögébe betekintést nyerhetünk ami még jobban megismerteti velünk a karaktereket, azonosulni tudunk velük, amely hozzájárul ahhoz, hogy végig izguljuk velük az eseményeket.
Mindenképpen folytatásért kiált, alig várom a 2. illetve 3. részét. Ha azok is képesek lesznek hozni az Alphabet Osztag színvonalát, akkor egy nagyon értékes trilógiával fog bővülni a star wars univerzum.
2020-09-06 20:06:04
Domján Dániel
Vass Zsolt
Alex Djuric
Amikor először megláttam, meglepődtem, milyen hosszú - egy 526 oldalas regényről van itt szó. De nem volt baj. Sőt, a nagy terjedelem miatt jól megismerhettük a karaktereket, ami nekem külön tetszett. Rég nem olvastam egy ennyire jó könyvet. Volt benne izgalom, viccesség, eredeti, ötletes karakterek, és egy jól megalkotott történet.
A könyv szinte végig letehetetlen volt, főleg a vége. Az akciós jelenetek jól le vannak írva, nincs elnagyolva. Nagyon érdekes volt a hangulat, ugyanis a könyv nagy része az üres űrben játszódik, illetve nem nagyon kalandozunk népes bolygókra. Emiatt volt egy nyomasztó beütése az elején, de ez csak még jobban emelt a karakterek iránti érzelmeken, valamint nagyon jól be volt mutatva az osztagok egymásra utaltsága.
Összességében ajánlom annak, aki szereti pár karakteres történeteket, ahol nagy hangsúly van a köztük levő konfrontációkon és cselekvéseken. Egy remek könyv volt, várom már a folytatását. :) 5/5
2020-05-24 22:49:33
Köhler Zoltán
A tavalyi év talán legnagyobb pozitív meglepetése. Ha a többi része is ilyen - de reméljük még ettől is jobb - lesz, akkor megvan a Disney éra X-szárnyúak jellegű sorozata.
2020-01-19 14:00:52
Kovács Máté
Kovács Balázs
Jászkai Péter

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Star Wars Legendák

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban