Éjszín liliomok

Éjszín liliomok
Eredeti ár:2.999 FtAktuális ár:2.699 Ft
Éjszín liliomok
Szerző: Csikász Lajos
A sorozat 3. része
Kiadó:
Oldalszám:
320 oldal
Kötés:
Cérnafűzött kötött
Méret:
155 x 230 mm
ISBN:
9789634263708
Megjelenés éve:
2015
Szállítás:
2024. március 31 - április 3.
VIP pont:
90 pont

Az Ezüst sávok, arany liliomokból és a Diadalmas liliomokból megismert Ócsárd nembeli Imre száznagyként szolgálja Károly királyt. A korszak két legnagyobb hatalmú "kiskirályának" seregeire mért súlyos vereségek után Anjou Károly hatalma akár meg is szilárdulhatna, azonban a keleti országrészek urai a számító kivárást - és hamis hűségesküket - követően a cselekvés mellett döntenek és szembefordulnak a királlyal.
Ócsárd nembeli Imrét a diadalmas visegrádi ostromot követően mintha kísértené a balszerencse: a Csákok fogságába esik, a kunok szálláshelyét pedig Borsa Kopasz emberei dúlják fel. Imrének reménytelen helyzetek sorából kell kivágnia magát, hogy a király szolgálatába visszatérve méltó bosszút állhasson mindazokon, akik egykor elűzték családját ősi birtokáról, és most új otthonát, a kunok szállását sem kímélték.

Csikász Lajos Anjou lobogók alatt című, az Anjou-ház Magyarországon töltött évszázadát feldolgozó regénysorozatának harmadik kötetében a Visegrád visszafoglalását követő évek eseményeit dolgozza fel a tőle megszokott könnyed stílusban, mégis a történelmi hitelességre törekedve, kiterjedt kutatások alapján. A fordulatokban gazdag történet méltó folytatása az Ezüst sávok, arany liliomoknak és a Diadalmas liliomoknak.

Utoljára megnézett termékek

Éjszín liliomok
Rendelhető
2.999 Ft2.699 Ft