Magazinok

Szereted a magazinokat és az izgalmas akció történeteket? Kínálatunkban megtalálsz olyan magazinokat, mint a Star Wars vagy a Vasember.

Régi Kalotaszeg
Rendelhető
Kós Károly
1 - 50 / 212 termék

Leírás

Star Wars magazin


Te is Star Wars rajongó vagy? Szerezd be a Star Wars magazinok összes számát és rakd össze saját robotod! A Star Wars magazin minden számában egy-egy alkatrészt találsz, amiből a végén összeáll egy különleges robot figura. A Star Wars egy amerikai epikus űropera, fantasy, sci-fi, ami már 1976 óta velünk van. Igazi műalkotás, ami világszerte popkultúra jelenséggé vált.

A Star Wars azért is olyan jelentőségteljes alkotás, mert alapjaiban változtatta meg a hollywoodi filmek esztétikáját és narratíváját. Egy messzi galaxisban játszódik és az ott élő karakterek életébe, történetébe kapunk betekintést. A történet idegen világban játszódik, ahol a Jó és a Rossz, a fény és a sötétség áll szemben egymással. A Jó és a Gonosz örök küzdelme révén bontakoznak ki olyan események, amelyek magával ragadják az olvasót. A Csillagok háborújában keverednek a racionális alapokon nyugvó sci-fi elemek, valamint a mitikus vonások - ettől is olyan különleges. Ha te imádod az olyan fantasy regényeket, amikben az űrutazás, a jó és gonosz harca, a fantázia, a kaland, az élet idegen galaxisban motívumok kiemelkedő szerepet kapnak, akkor a Star Wars pont neked való!


Vasember magazin


Imádod a Marvel-univerzumot és a kedvenc szuperhősöd a Vasember? A Vasember magazin egyes sorozataiban megismerheted Vasember pályafutását és élettörténetét. Iron Man, másnéven Vasember olyan szuperhős, aki a Marvel Comics által kiadott amerikai képregényekben szerepel. A karaktert az író és szerkesztő Stan Lee készítette, a forgatókönyvíró Larry Lieber fejlesztette ki, Don Heck és Jack Kirby művészek tervezték vizuális alakjukat.

Top 20 eladás az elmúlt 30 napban - Magazinok

1.Garfield magazin 335.
Előjegyezhető
1.050 Ft945 Ft
2.Garfield magazin 337.
Rendelhető
1.050 Ft630 Ft
3.Garfield magazin 338.
Rendelhető
1.050 Ft630 Ft
4.Garfield magazin 336.
Rendelhető
1.050 Ft630 Ft
5.Garfield Magazin 339.
Rendelhető
1.050 Ft630 Ft

Top 20 eladás az elmúlt 365 napban - Magazinok

Szűrés - Magazinok