Magazinok

Szereted a magazinokat és az izgalmas akció történeteket? Kínálatunkban megtalálsz olyan magazinokat, mint a Star Wars vagy a Vasember.

Régi Kalotaszeg
Rendelhető
Kós Károly
1 - 50 / 214 termék

Leírás

Star Wars magazin


Te is Star Wars rajongó vagy? Szerezd be a Star Wars magazinok összes számát és rakd össze saját robotod! A Star Wars magazin minden számában egy-egy alkatrészt találsz, amiből a végén összeáll egy különleges robot figura. A Star Wars egy amerikai epikus űropera, fantasy, sci-fi, ami már 1976 óta velünk van. Igazi műalkotás, ami világszerte popkultúra jelenséggé vált.

A Star Wars azért is olyan jelentőségteljes alkotás, mert alapjaiban változtatta meg a hollywoodi filmek esztétikáját és narratíváját. Egy messzi galaxisban játszódik és az ott élő karakterek életébe, történetébe kapunk betekintést. A történet idegen világban játszódik, ahol a Jó és a Rossz, a fény és a sötétség áll szemben egymással. A Jó és a Gonosz örök küzdelme révén bontakoznak ki olyan események, amelyek magával ragadják az olvasót. A Csillagok háborújában keverednek a racionális alapokon nyugvó sci-fi elemek, valamint a mitikus vonások - ettől is olyan különleges. Ha te imádod az olyan fantasy regényeket, amikben az űrutazás, a jó és gonosz harca, a fantázia, a kaland, az élet idegen galaxisban motívumok kiemelkedő szerepet kapnak, akkor a Star Wars pont neked való!


Vasember magazin


Imádod a Marvel-univerzumot és a kedvenc szuperhősöd a Vasember? A Vasember magazin egyes sorozataiban megismerheted Vasember pályafutását és élettörténetét. Iron Man, másnéven Vasember olyan szuperhős, aki a Marvel Comics által kiadott amerikai képregényekben szerepel. A karaktert az író és szerkesztő Stan Lee készítette, a forgatókönyvíró Larry Lieber fejlesztette ki, Don Heck és Jack Kirby művészek tervezték vizuális alakjukat.

Szűrés - Magazinok