Karácsonyi mesék

Lépj be a mesék varázslatos birodalmába és tedd felejthetetlenné az ünnepeket a karácsonyi mesék segítségével! Oldalunkon várnak a legszebb karácsonyi mesék, melyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt segítenek hangolódni az ünnepekre! 

Almás pite
Rendelhető
Finy Petra
A Grincs
Előjegyezhető
Dr. Seuss
Pettson karácsonya
Előjegyezhető
Sven Nordqvist
Karácsonyi ének
Rendelhető
Zoltán Zelk
A cicacsalád karácsonya
Előjegyezhető
Ella és a téli varázs
Rendelhető
Corinne Giampaglia
Kócos karácsonya
Előjegyezhető
Katja Reider
Alma Magdi - Karácsonyi varázslat
Előjegyezhető
Régi idők karácsonya - Novellák
Előjegyezhető
AKCIÓ
Nyúl Péter és barátai
Rendelhető
Dusty - A téli csoda
Rendelhető
1 - 50 / 121 termék

Leírás

Karácsonyi mesék

Karácsonyi mesék

A karácsony az év egyik legszebb ünnepe, amit felnőttek és gyermekek egyaránt nagyon várnak. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy a családtagok összegyűljenek és minőségi időt töltsenek egymással meghitt körülmények között, a karácsony szellemiségében. A december beköszöntével a gyermekek már különösen türelmetlenül várják ezt az eseményt, mely úgy tűnhet, nagyon lassan érkezik el. A karácsonyi mesék, adventi kalendáriumok és kreatív foglalkoztatók által a szülők felgyorsíthatják és élvezetesebbé tehetik ezt az időszakot, illetve elősegíthetik az ünnepi hangolódást. A kisebb és nagyobb gyermekeket egyaránt elvarázsolhatjuk olyan szívhez szóló történetekkel, melyek barátságról, családról, szeretetről, jószívűségről és izgalmas ünnepi kalandokról szólnak. A karácsonyi mesék között Nyúl Péter, a Walt Disney híres hercegnői, Pumukli, Toppancs nyuszi, Fülöp kisegér, és még sok más kedves meseszereplő kedves története várja az legkisebb olvasókat is.A közös meseolvasás nem csupán erősíti a szülő és gyermek közötti kötődést, hanem lehetővé teszi azt is, hogy szeretetben és boldogságban teljen a karácsonyt megelőző időszak is. Kínálatunkban mindenkit várnak a szebbnél szebb adventi mesekalendáriumok, színezők és kreatív foglalkoztatók, valamint karácsonyi mesék, amik minden napra tartogatnak apró örömöket. Ezekkel a varázslatos kötetekkel elkezdődhet végre a nagy karácsonyi visszaszámlálás!

Disney karácsonyi mesék

A Disney bájos meséi minden kisgyermeket elvarázsolnak. Lépj be a mesék csodálatos birodalmába és légy részese a híres Walt Disney mesefigurák felejthetetlen ünnepi kalandjainak! Micimackó, Hófehérke, Csipkerózsika, Mickey egér, Donald kacsa, Dumbo, a Verdák, a Jégvarázs kedves hercegnői, és még sok más kedves szereplő várja, hogy elkápráztathassák a kisebb és nagyobb gyermekeket. A Disney karácsonyi mesék segítenek hangolódni a karácsonyt megelőző időszakban, örömteli pillanatokkal elhalmozva a csemetéket. Díszíts karácsonyfát Malackával, süsd meg otthon Minnie egér kedvenc ünnepi süteményeit, és segíts becsomagolni az ajándékokat is, hogy biztosan minden időben elkészüljön a nagy napra!   

Adventi kalendárium gyerekeknek

A gyermekek számára felejthetetlen élményeket kínálnak az adventi kalendáriumok, amelyek nem csupán segítik az ünnepi hangolódást, hanem türelemre is tanítanak. Ezek a mesekönyvek minden napra tartogatnak elbűvölő, tanulságos vagy éppen megható történeteket, azonban a legfőbb szabályt mindig be kell tartani: idő előtt sosem szabad megismerni a meséket. A megannyi színes adventi kalendárium gyerekeknek hiánypótló elfoglaltság az ünnepi szezonra a kreatív foglalkoztatók, színezők mellett, ugyanis élvezetesebbé teszik a várakozást. Nyúl Péter adventi kalendáriuma vagy A Disney adventi mesekalendárium ideális ajándék lehet a kisebb gyermekek számára is, hiszen bájos mesefigurák kalandjaiba kapnak betekintést, akikkel korábban már a képernyőn is találkozhattak.

Top 20 eladás az elmúlt 30 napban - Karácsonyi mesék

Top 20 eladás az elmúlt 365 napban - Karácsonyi mesék

Szűrés - Karácsonyi mesék