# Age of Sigmar: A háború vihara

Szerző:

Ár: 3.490 Ft 2.792 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2016
Kiadó:
Tuan
Oldalszám:
294
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 200 mm
Szállítás:
június 1 - 7.

A Halandó Birodalmak felett vihar tombol. Sigmar kinyilvánítja visszatértét, ahogy viharszülöttei bosszúszomjasan csapást mérnek a Káosz hordáira. Pörölyöklű Vandus, a mennyei hadúr, visszafoglalta Azyr egyik világkapuját, és most a rettegett Harag Kapuja ellen vonul Asqhy lángok marta Kénkő-félszigetére, hogy leszámoljon Khorgos Khullal, a Káosz bajnokával. Bajtársai, a többi mennyei hadúr is ádáz küzdelmet folytat, hogy megtörjék a Káosz hatalmát; a viharszülöttek nagy hadjárata elviszi a háborút a Ghyrtact-lápba, ahol Gardus, az Áldott Lovagok vezére igyekszik visszafoglalni a Hajnal Kapuját. Eközben Anvrok varázslatos Lebegő-völgyeiben Viharkardú Thostos vezeti embereit egy gigászi erőd ellen, amely felbecsülhetetlen értékű kincset rejteget a gyomrában.

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
4/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Havasi István
A háború vihara
Vegyes érzésekkel raktam le a könyvet. Már nagyon vártam, hogy új Warhammer fantasy könyv jelenjen meg. Ezt a kötetet is vártam, habár az olvasóknak elég vegyes véleményük van a könyvvel kapcsolatban.
Beköszöntött Sigmar kora. Sigmar újjákovácsolta a Káosz legutóbbi előrenyomulása során elesett hősöket, így megszülettek a Viharszülöttek. A hangulat az űrgárdisták világára emlékeztetett. Ez egy érdekes újítás volt. Valahogy a történetekkel mégsem voltam teljesen megelégedve.
Nick Kyme: Viharhozott
Pörölyöklű Vandus a Pörölyöklűekkel Khorgos Khul és Khorne hívei ellen vonulnak. Voltak érdekes részek, pl. a visszaemlékezések és Khorne híveinek bemutatása, de a csaták több helyen unalmasak és sekélyesek voltak. A piramis közelében lévő összecsapás nagyon tetszett. Kriptaszülött Ionus-ról olvastam volna még. Három és fél.
Guy Haley: Pengék vihara
Ez tetszett a legjobban és valahogy visszahozta a hitemet az Age of Sigmar sorozatba. Viharkardú Thostos személyiségébe jobban betekintést nyerhettünk. Végre láthattunk valamit a nagy armageddon előtti időkről. Az anvroki lebegő birodalmak nagyon hangulatosak voltak. A törépket duardinoknak nevezik most. Építményeik továbbra is lenyűgözőek. A harci jelenetek itt voltak a legélénkebbek. Ephryx, a Tzeentch-hivő varázsló nagyon jó gonosz volt. Ez a Ghal Maraz nevű dolog érdekelt volna, de gondolom majd a folytatásban. Ötös.
Josh Reynolds: A Hajnal Kapuja
Reynolds elbeszélése Gardust és az Áldott Lovagokat állította középpontba. Az Áldott Lovagok és a Zephacleas vezette Égi Templomosok együtt veszi fel Nurgle híveivel a Ghyrtract-lápban, köztük Bolathrax-szal. Majdnem beletörik a bicskájuk, de Gardus önfeláldozása megmenti a helyzetet. Sajnos a csata egy idő után már unalomba fulladt, még a fa lények megjelenése sem tudott segíteni. Hármas.
Egy gyenge négyest megadok, mert a második történet nagyon tetszett.

2017-03-11 12:42:43
dr. Kenéz András
Én jobban kedvelem a Warhammer 40k világát. Ezt is el lehet olvasni, de inkább még egy Horus Heresy jött volna..
2016-07-03 12:08:53
Jászkai Péter

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban