% Dűne: A Dűne gyermekei

Szerző:

Ár: 3.600 Ft 1.800 Ft
Megtakarítás: 50 %
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
352
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
158 x 238 mm
Szállítás:
június 4 - 10.

A jövőbelátó Paul Atreides, az Impérium császára eltűnt a történelem színpadáról, és most furcsábbnál furcsább erők marakszanak a birodalom feletti uralomért. Miközben a megszelídített sivatagbolygó, a Dűne fokozatosan zöld növényzetbe burkolózik, az egykor uralkodó Corrino-ház ismét hatalomra tör, és megpróbálja félreállítani II. Leto Atreidest, az aranyoroszlános trónus kiskorú várományosát.

A gyermek Leto csak egy döbbenetes metamorfózis révén kerülheti el véres végzetét. Átváltozása meghatározó hatással lesz az emberiség történelmére, elindítva a fajt az Arany Ösvényen, mely békét és biztonságot teremt a következő három és fél évezredre.

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Nagy Péter
A trilógia talán leginkább odafigyelést igénylő darabja. Amikor megjelent, valószínűleg kevesen gondolták, hogy az utolsó pár oldalban mekkora időtávban, és milyen változásokban gondolkodik majd Frank Herbert.
Remekmű.
2014-07-01 10:03:59
Kasza István
Az első rész mellet az egyik kedvenc részem és az egyik csucsponta sorozatban:-)
2012-01-26 13:41:53
asimovclarke
Valóban alapmű. Aki szereti a sci-fit az nem élhet Asimov, Clarke, Herbert, Lem, Heinlein, Bradburry nélkül. Ők voltak a sci-fi megteremtői. Kár, hogy Heinlein-nek és Bradburrynek nem jelent meg kötete a kiadónál. Remélem majd fog.
Herbert Dűne sorozata és többi könyve is olyan, hogy ha ötödször olvasod, akkor is gyerekes izgatottsággal várod a fejleményeket. Sajnos, hogy halála után csodás életművébe fia "belerondított", az ő könyvei meg sem közelítik Herbert színvonalát.
Én és sokan mások izgatottan várjuk Herbert életműsorozatát.
2012-01-05 15:33:01
Nebranek Miklós
Lendvai Dániel
Jurai Zsolt

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Star Wars Klónháborús történetek

Star Wars Képregények

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban