%Aliens: Életre halál

Szerző:

Ár: bizonytalan
Megjelenés:
2017
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
360
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Szállítás:
bizonytalan

Amikor a Gyarmati Tengerészgyalogság katonái elindulnak, hogy összecsapjanak leghalálosabb, legborzalmasabb ellenségeikkel, a xenomorfokkal - vagyis amikor sor kerül az akcióra, amelyet Hudson „poloskavadászatnak” nevezett - az összecsapás tétje minden esetben ugyanaz:

 

Élet vagy halál…

 

Tizenöt, az Aliens-univerzumban is ismert szerző vállalta, hogy egy-egy novellában megírja azoknak az eseményeknek, harci cselekményeknek a krónikáját, amelyek a négy Aliens film történeteivel egyidőben zajlanak az univerzum legveszélyesebb szörnyeinek és démonainak fészkében...

 

A szó legszorosabb értelmében halálosan izgalmas történetek.

 

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
4/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Jászkai Péter
Gyula
Nagy Attila
Szabó Csaba
Nemrég olvastam ki. Érdekes volt mert ilyen típusú könyvet még nem olvastam amikor különálló történetek vannak. A 12 történetből volt egy jópár ami nagyon bejött, főleg azok amelyekben az ALIENS tengerészgyalogosai szerepeltek, de azok is nagyon jók voltak ahol másik bolygón másik banda küzdött az életéért. De külön kiemelném a 10. részt ahol az idegenek szemszögéből történtek az események. Nagyon érdekes volt. Szóval aki rajong ezért a világért (ahogy én is :)) ) mindenképpen ajánlom.
2017-12-21 07:47:53

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Star Wars-nap

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban