#T Elektronikus álmok

Szerző:

Ár: 3.280 Ft 2.788 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2018
Kiadó:
Agave
Oldalszám:
240
Kötés:
Puhafedeles
Szállítás:
szeptember 27 - október 3.

Noha Philip K. Dick a regényeiről ismertebb, karrierje során száznál is több novellát írt, melyek éppoly meghökkentőek és beskatulyázhatatlanok, akár a hosszabb művei. Ez a kötet a legjobb novellái közül tartalmaz tízet.

 

A Közterm az egyik legkorábbi példa (és figyelmeztetés) a science-fictionben az önmagukat sokszorosító gépekre. A Kiállítási darab és Az ingázó Dick egyik kedvenc témájával foglalkozik: a valóság változó természetével és azzal, hogy lehetséges-e egyáltalán úgy érzékelni a világot, ahogy létezik. Az akasztott idegen egy bizsergetően sötét politikai allegória, amely ma is ugyanolyan érvényes, mint amikor Dick a hidegháború delén megírta.

 

Ezek a különös és erőteljes novellák jól mutatják a mester tehetségét, a határtalan képzeletét és azt, hogy milyen mélységesen értette az emberi állapotot.

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Kocsis Ferenc
10 novella, amihez 10 forgatókönyvíró írt rövid előszót, akik feldolgozták az adott művet egy tévésorozat számára. A novellák remekművek. A tévésorozat epizódjait végignézni viszont kész kínszenvedés volt, annyira rosszul sikerültek.
2020-08-03 16:35:20

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban