Marvel 1.: A Hihetetlen Pókember: Hazatérés (képregény) - Nagy Marvel - Képregénygyűjtemény 1. rész

Szerző: J. Michael Straczynski, John Romita Jr.

Ár: bizonytalan
Megjelenés:
2018
Kiadó:
Hachette
Oldalszám:
160
Kötés:
Keménytáblás
Szállítás:
bizonytalan

Peter Parker sokszor érezte magát egyedül. Amikor rájött, hogy milyen nagyszerű képességeket kapott, először nem beszélt róla senkinek.

Amikor kamatoztatni akarta a tudását, az Ben bácsikája életébe került. Úgy tűnt, senki sem érti, milyen nehéz az ember és a hős közötti egyensúlyt fenntartani.

Egészen mostanáig. Hirtelen felbukkan egy titokzatos alak, akinek a képességei Peteréhez hasonlatosak. Ki ez a rejtélyes ember?

És kiket képvisel? És mi az az ősi gonosz, ami Amerikába érkezett és Petert keresi?

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
4/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Dobai Ferenc
caseyjones
Egy remek külsejű, keményborítós képregénykönyv, mely az új Marvel-sorozat első száma. Ebben a kiadásban a hálószövő egyik legérdekesebb kalandjával ismerkedhetünk meg, egészen pontosan a sorozat 30-35. számával.
Itt Peter Parker már nincs együtt Mary Jane-nel, ugyanis a bevezető szövegből kiderül, hogy a lányt elrabolták, és fogva tartották huzamosabb ideig, és ettől ő annyira tönkrement lelkileg, hogy elvált Petertől. A sztoriban tehát ő egyáltalán nem szerepel.
A lényeg, hogy Peter megismerkedik egy közel 60 esztendős ipsével, akinek hasonló képességei vannak, mint neki. Ez a pénzes fószer egy nagyvállalat főnöke, és segít legyőzni Pókembernek új ellenségét, Morlunt, aki egy vámpír-szerű lény.

SPOILER
A végén Morlun kinyiffan, de nem Póki, hanem Dex végez vele, aki azt hiszem, az egyik csatlósa. Van a történetben egy óriási fordulat is, egy elképesztően nagy csattanó, méghozzá a legvégén: May néni Peter szobájába érve felfedezi a pókemberes ruhát. Ez véleményem szerint nagyon meglepő húzás volt.
SPOILER VÉGE

Kíváncsian várom már a következő számot, amely egy X-Men-történetet foglal magába. Bár az X-Menek pont távol állnak tőlem, de sebaj. :)
2018-01-15 19:50:56
Baráth Richárd
Balogh Bálint

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Szent Márton Gyermekmentő szolgálat

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban