# HALO: A Reach bukása

Szerző:

Ár: 4.690 Ft 3.752 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2011
Kiadó:
Tuan
Oldalszám:
368
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 200 mm
Szállítás:
október 31 - november 6.

Véres háború tombol az emberiség és a Szövetség között. A Föld sorsa talán egyetlen harcos kezében nyugszik, egy magányos SPARTAN-éban, aki egy legendás ütközet egyetlen túlélõje. A "Reach bukása" ennek a monumentális, elkeseredett, utolsó emberig folytatott harc krónikájának elsõ kötete.

A legyõzhetetlen szövetségi rombolók megállíthatatlanul törnek elõre az emberiség által egykor birtokolt ûr szektorain keresztül, hogy elpusztítsák fajunkat. Csupán egyetlen erõdítmény állhat ellen az idegenek támadásának, a földi flotta egyik legnagyobb bázisa a Reach bolygó, amely az utolsó védelmi vonal a Földet is magába foglaló belsõ világok elõtt. Azonban a Reach védõinek egy sokkal fontosabb feladatuk is van: megakadályozni a Szövetséget abban, hogy kiderítsék a Föld pontos helyét.
A komoly túlerõben lévõ Szövetség ellen harcoló katonáknak igen csekély az esélye a gyõzelemre, ám a Reach rejteget még néhány szigorúan õrzött titkot, amely esélyt adhat az emberiségnek a túlélésre. Ez a bolygó a kiképzõbázisa az elsõ "szuperkatonáknak" a SPARTAN kódnévvel ellátott, kiválóan képzett, speciális biotechnológiával kifejlesztett, elsõrangú technikai eszközökkel felszerelt harcosoknak, akik talán az egész ismert univerzum legjobbjai.
A Szövetség ellen csupán egy maroknyi SPARTAN sorakozik fel, hogy megvívja a végsõ csatát. Ölnek, meghalnak, de sosem adják meg magukat. Az utolsó pedig talán elviszi a háborút az idegen õsi mesterséges világára is, melynek neve: Halo.

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Székely Gergő
Peka Roland
Jászkai Péter
Körmendi Attila
Remélem hogy még lesz rendelhető,mert erről a könyvről lemaradtam,de a másik két része nagyon tetszett
2014-02-11 15:12:57

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban