%The Walking Dead: A kormányzó színre lép

Szerző:

Ár: 2.990 Ft 1.794 Ft
Megtakarítás: 40 %
Megjelenés:
2013
Kiadó:
Delta Vision
Oldalszám:
352
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
120 x 180 mm
Szállítás:
október 17 - 23.

Egy gimnáziumi futballpályán fejetlen emberi felsõtestek hevernek szétszóródva. Egy ravatalozót sietve beszögeltek kívülrõl - bentrõl hallható a nemrégiben feltámadott, szabadulni akarók élõholtak karmolászásának rémisztõ, távoli zaja. Philip buzgón keres valami elköthetõ jármûvet, de a legtöbb autó kiégett vázként az árokban ül, vagy két-három defektes gumival áll az út szélén.
Az autópályán - amely a baljukon nagyjából száz méterre láthatóvá válik egy hegygerinc mentén - csak úgy hemzsegnek a halottak. Idõrõl idõre egy-egy személy tántorgó, szakadt maradványa megtöri a felkelõ nap halvány sugarait, mire a csapat vezére mindenkit felszólít, hogy rohadt gyorsan bukjon le, és maradjon kussban. Sikerül azonban elég nagy utat megtenniük még annak ellenére is, hogy folyton fák és roncsok mögé kell rejtõzniük a közelben tévelygõ lények elõl. Más túlélõvel nem találkoznak.

A Walking Dead (Élõhalottak) univerzumában nemigen akad sötétebb, vészjóslóbb alak a Kormányzónál, aki torz igazságérzete által vezérelve, despotaként uralja Woodbury falakkal körülkerített városát, a készleteikért habozás nélkül mészároltat le másokat, a foglyait arra kényszeríti, hogy zombikkal küzdjenek meg az arénában, és saját kezûleg csapja le az ellene szegülõk végtagjait.
Bizonyosan az õ története a Walking Dead képregény- és tévésorozat legellentmondásosabb, legtöbb vitát kiváltó része. Könyvünkben az érdeklõdõk választ kaphatnak arra, hogyan vált a Kormányzó ilyen em­berré, és mi az, ami ilyen szélsõséges tettekre sarkallja.

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Baráth Richárd
Hóbor György

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.


Utolsó darabok


Utolsó darabok

Ingyenes kiszállítás 10.000 Ft felett

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban