Robert E. Howard összes Conan története II.

Szerző:

Ár: bizonytalan
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
420
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
168 x 238 mm
Szállítás:
bizonytalan

A történelem előtti idők képzeletbeli korszaka, egy rég feledésbe merült, ám ősi nevekben és eltorzult mítoszokban máig fennmaradt kor elevenedik meg kötetünk lapjain. A mágia és boszorkányság, az ősi fajok hanyatlásának és az emberiség felemelkedésének ideje ez, melyben egy hatalmas erejű, kimmériai barbár kalandjait követhetjük nyomon az északi jégmezők fagyos pusztaságaitól Aquilónia trónjáig.

Robert E. Howard máig legnépszerűbb alakjáról közel harminc történetet írt, melyek most új formában kerülnek az olvasó kezébe: összegyűjtve, hiánytalanul, időrendi sorrendbe szedve, egy 2 könyvből álló sorozat formájában. A művekkel most ismerkedők és a Conan-történetek kedvelői számára egyaránt meglepetés lehet kiadásunk következetes szerkesztése és lektorálása. A befejezett novellák mellett helyet kaptak a kötetben Howard félig kidolgozott írásai és egyetlen töredéke is, továbbá egy történeti esszé, melyben a szerző részletesen bemutatja a hybóriai világot és annak népeit.

 

A sorozat további részei:

Robert E. Howard
Robert E. Howard legjobb Conan történetei
Ár: 3.032 Ft
1. Robert E. Howard
Robert E. Howard összes Conan története I.
 

A szerző további termékei:

 
1. Robert E. Howard
Robert E. Howard összes Conan története I.
1. Robert E. Howard
Robert E. Howard összes Conan története I.(Antikvár)
Ár: 1.170 Ft
Robert E. Howard
Robert E. Howard legjobb Conan történetei
Ár: 3.032 Ft
3. Robert E. Howard
Robert E. Howard legjobb Conan történetei (Antikvár)
Ár: 1.020 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Bodó Tibor
Ecsedi László
Dobos Arnold
Howard Conan-írásai legalább annyira nevezhetők fantasztikusnak a minőségük, mint a műfajuk miatt. "Vörös Szögek", "Túl a Fekete-folyón" vagy "Conan, a bosszúálló": bármelyiket nevezhetnénk a legnagyszerűbb történetnek.

Millernek írt levele alapján az is elképzelhető, hogy később a kard és boszorkányság határait átlépve, több high fantasy, eposzi történet keretében Conan világbirodalmat hozott volna létre. Nála és Howardnál sohasem volt határ.

Ahogy Lovecraft is megállapította, mekkora íróvá válhatott volna még a későbbiekben Howard, ha több idő jutott volna neki.
2012-01-28 11:35:38
asimovclarke
Kiváló könyv. Szívesen olvasnék még könyveket Robert Howard-tól. Más remek műveket is írt, várom azoknak is a gyűjteményes kiadását.
2012-01-05 03:45:30

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.


Ingyenes kiszállítás 10.000 Ft felett

Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban