Robert E. Howard összes Conan története I.

Szerző:

Ár: bizonytalan
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
456
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
168 x 238 mm
Szállítás:
bizonytalan

A történelem előtti idők képzeletbeli korszaka, egy rég feledésbe merült, ám ősi nevekben és eltorzult mítoszokban máig fennmaradt kor elevenedik meg kötetünk lapjain. A mágia és boszorkányság, az ősi fajok hanyatlásának és az emberiség felemelkedésének ideje ez, melyben egy hatalmas erejű, kimmériai barbár kalandjait követhetjük nyomon az északi jégmezők fagyos pusztaságaitól Aquilónia trónjáig.

Robert E. Howard máig legnépszerűbb alakjáról közel harminc történetet írt, melyek most új formában kerülnek az olvasó kezébe: összegyűjtve, hiánytalanul, időrendi sorrendbe szedve, egy két könyvből álló sorozat formájában. A művekkel most ismerkedők és a Conan-történetek kedvelői számára egyaránt meglepetés lehet kiadásunk következetes szerkesztése és lektorálása. A befejezett novellák mellett helyet kaptak a kötetben Howard félig kidolgozott írásai és egyetlen töredéke is, továbbá egy történeti esszé, melyben a szerző részletesen bemutatja a hybóriai világot és annak népeit. Az eligazodást térképmelléklet segíti és könyvünk igazi különlegességként tartalmazza az író Kimméria című versét is.

 

A sorozat további részei:

Robert E. Howard
Robert E. Howard legjobb Conan történetei
Ár: 3.032 Ft
 

A szerző további termékei:

 
Robert E. Howard
Robert E. Howard legjobb Conan történetei
Ár: 3.032 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Ákos
Alapmű, ennyiért pedig kihagyhatatlan.
2014-10-18 21:35:56
Ecsedi László
Ez a könyv kötelező olvasmány mindenkinek. Robert E. Howard zseni. Köszönet a kiadónak ezért a teljes körű kiadásért. Ami a képet teljesebbé tehetné, ha a kiadó felvállalná Conan-képregények kiadását is. A Marvel-sorozat szenzációs volt, a most is futó Dark Horse-féle pedig remekmű. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Remélem egyszer ezek is magyarországi forgalomba kerülnek. A remény hal meg utoljára....
2012-08-27 21:20:07
Isley
Fantasztikus könyv. A kimmériaival a műfajalapító Howard megalkotta a műfaj egyik legkeményebb és legférfiasabb karakterét. Ebben a kötetben szinte az összes befejezett elbeszélés hibátlan volt. Egy kedvencet választani pedig igen nehéz - Howard bravúrja, hogy szinte minden elbeszélése és novellája magas színvonalú.

Köszönjük a könyvet!

Üdvözlettel,
Dobos Arnold
2012-01-21 20:41:20
asimovclarke
Kiváló könyv. Szívesen olvasnék még könyveket Robert Howard-tól. Más remek műveket is írt, várom azoknak is a gyűjteményes kiadását.
2012-01-05 03:45:15
Fázmán József
Megrendelném, ha a 2. kötet is kapható lenne.
Vagyok így még pár könyvvel:
.... összes Szigetvilág története
Darth Maul Vesztegzár.
2021-08-22 13:57:05

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban