Csillagászati könyvek

Szeretnél betekintést nyerni a csillagászat és az űrkutatás csodálatos világába? Kínálatunkban megtalálod a legnépszerűbb könyvek széles választékát a témához kapcsolódóan.

Új
Az idő eredetéről - Stephen Hawking utolsó elmélete
Előrendelhető
Thomas Hertog
Várható megjelenés: 2024. május 17.
Az univerzum - A világegyetem életrajza
Rendelhető
Az én rövid történetem
Rendelhető
Hawking új univerzuma
Rendelhető
George és az ősrobbanás
Rendelhető
1 - 29 / 29 termék

Leírás

Csillagászat és űrkutatás könyvek


A csillagászat, másnéven asztronómia a természettudomány területe, amely az univerzum és a bolygók keletkezésével, a Földön kívüli jelenségek megfigyelésével és magyarázatával foglalkozik. Ha szeretnél betekintést nyerni a csillagászat és űrkutatás csodálatos világába, akkor a legnépszerűbb csillagászat és űrkutatás könyvek segítségével erre van lehetőséged. A csillagászat olyan témaköröket foglal magába, mint a szférikus csillagászat, csillagászattörténet, a csillagok, galaxisok és a Világegyetem jellemzői és keletkezése.

A csillagászat könyvek által megismerheted a Naprendszer jellemzőit, az egyes bolygók tulajdonságait. Merülj el az űrkutatásban is, tudd meg, hogy kik az űrkutatás jeles képviselői és világ legnagyobb, űrkutatással foglalkozó szervezetei, továbbá, hogy milyen mérföldkövei és állomásai vannak az űrtevékenységnek. Elon Musk, Stephen Hawking, Rüdiger Vaas, Tim Peake, Daniel Whiteson, és Jorge Cham sokat mesélnek majd neked a könyveik által!

Szűrés - Csillagászati könyvek