Star Wars: Darth Vader: A shu-toruni háború (képregény)

Szerző: Kieron Gillen

Ár: 4.590 Ft 3.672 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2017
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
124
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
155 x 235 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
május 25 - 31.

Egy új háború visszaültetheti a trónra a Sith Sötét Nagyurát?

Ez a képregény gyűjtemény a MARVEL új Darth Vader sorozatának 16-19. számát foglalja magában, az első éves különszámmal együtt. A kötetben található történeteket Kieron Gillen írta, és Leinil Yu valamint Salvador Larroca rajzolta. 

A Shu-Torun lakói fellázadtak, és ezt a Birodalom semmiképpen sem tűrheti el. Darth Vadernek jut a feladat, hogy egy csapásmérő erőt vezessen a bolygó ellen és ezzel esélyt kap rá, hogy visszaférkőzzön a császár kegyeibe is. De vajon kik fognak Vader mellé állni a háborúban? Ismét bizonyítást nyer, hogy az ő oldalán harcolni sokkal bölcsebb, mint ellene fordulni. Ez az a lecke, amit a Shu-Torun ércbáróinak még meg kell tanulniuk...

 

A szerző további termékei:

1. Kieron Gillen, Salvador Larroca
Star Wars: Darth Vader: Vader (képregény)
Ár: 3.213 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Kovács Máté
Reményi József
Red Widow
Polák Ákos
Havasi István
Darth Vader: A shu-toruni háború
A Darth Vader sorozat folytatja a Vader lezuhan eseményeit. A Shu-Torun bolygó a Birodalom egyik legfontosabb érc- és ásványlelőhelye, a birodalmi építkezési politika kiemelt helyszíne. A planéta nagyon hangulatos, kissé a Mustafar-ra emlékeztetett. A bolygó ércbárói lázadozni kezdenek, ezért Vader ide utazik, hogy rendet tegyen. A kötetben az első éves különszám és a 16-19. számok kaptak helyet. A Sith Sötét Nagyurának kétszer is rendet kell tennie.
[spoiler] Első alkalommal a király az egyik legfőbb cselszövő. A bolygó uralkodója majdnem csapdába csalja Vadert. Még legkisebb lányát is hajlandó feláldozni a szent cél érdekében. A Sith Nagyúr képességei meglepik a Shu-Torun arisztokratáit. Különösen emlékezetes volt, ahogy Vader megtáncoltatja az öntelt Rubix bárót. Triplazéró és Beetee aktívan kiveszik a részüket a királyi család kiirtásából. Fekete humoruk valahogy morbid és megkapó egyszerre. Trios Vader csatlósává válik, Megretten Alderaan sorsa miatt és végül behódol a Birodalomnak. Nagyszerű felvezető volt a négy részes háborúhoz.
A 16-19. számok foglalkoznak ténylegesen a shu-toruni háborúval. Az ércbárók tovább folytatják lázadásukat, élükön Rubix báróval. Vader ezúttal katonai erővel és Cylo teremtményeivel érkezik a lávafolyamokkal teli planétára. A háború eseményei elég akció dúsak. Voidgazer elpusztít egy fúrócitadellát, ami kétségbe ejti Triost. Az új királynő emlékezteti Vadert, meg kell adnia neki a kellő tiszteletet, különben a bárók mindig lázadozni fognak ellene. Vader ki nem állhatja Cylo harcosait. Aiolin és Morit kezdetben igyekeznek bizonyítani. Cylo elkezdi kimutatni a foga fehérjét. Megpróbálja az ércbárók kezére adni Vadert. A Sith lovag keményen kivágja magát a csapdából. A Morit és Aiolin elleni fénykardpárbaj nagyon látványos és élvezetes. Morit árulása kellően megdöbbentő. Aiolin sorsa Vadert valószínűleg erősen emlékeztette a mustafari eseményekre. Végül Rubix bukása után sikerült pacifikálni a bolygót. Minden készen áll a sorozat záró történetszálára. [/spoiler]
Kiváló lett a történet. Salvador Larroca rajzai megint lenyűgözőek. Leinil Yu rajzai egész jók. Ötös.
2017-12-02 18:59:59
P.A.Video Studio
Darth Vader a Shu-torunra látogat, hogy egy kicsit megfélemlítse az arisztokratákat. A rajzok részletesek, ugyanolyan látványosak, mint az Árnyak és titkok kötetben.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban:
https://youtu.be/G5Ye7rMtUXU
2017-11-03 19:12:35
Köhler Zoltán

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban