Star Wars: Doktor Aphra: Aphra (képregény)

Szerző: Kieron Gillen

Ár: 4.590 Ft 3.672 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2018
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
148
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
155 x 235 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
május 29 - június 4.

Doktor Aphra a saját, vadonatúj sorozatában!

Ez a képregény gyűjtemény a MARVEL Doktor Aphra sorozatának 1-6. számát foglalja magában. A kötetben található történeteket Kieron Gillen írta és Kev Walker valamint Salvador Larroca rajzolta.

Aphra kiszabadult Darth Vader markából, bár az élete még most is csak egy hajszálon függ. Ha a Sith Sötét Nagyura tudomást szerezne arról, hogy életben maradt, akkor addig vadászna rá, míg kézre nem kerítené. Ám most végre eljött az idő, hogy Aphra visszatérjen ahhoz, amihez a legjobban ért. Triplazéróval és BT-vel, a gyilkos hajlamú droidokkal, valamint Black Krrsantannal, a vukival az oldalán elindul a Külső Gyűrűbe, hogy ritka és értékes műkincseket keressen. Végül is, nem kevés adósságot kell törlesztenie. Feltéve, hogy sikerül egy lépéssel a birodalmiak és a fejvadászok előtt járnia... és jóformán mindenki más előtt a galaxisban!

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

1. Kieron Gillen, Salvador Larroca
Star Wars: Darth Vader: Vader (képregény)
Ár: 3.672 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Varga Zoltán
Imédom a sorozatot, aminek ez az első gyűjteményes kiadása magyarul. Szuper rajzok, kalandos történet, Indiana Jones és SW hangulat maximumon. Mindkettő kedvencem és nagyon betalált ez a sorozat. Szóval ajánlom, aki ezt szereti!
2021-03-05 10:54:29
Kovács Máté
P.A.Video Studio
A Darth Vader képregénysorozatban bemutatkozó Aphra az apjával együtt indul az ősi Ordu Aspectu nyomába, miközben a lány fiatalkoráról is többletismereteket tudunk meg. A rajzolás néhány kivételtől eltekintve tetszik.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban:
https://youtu.be/FQ6MdUwiG7Q
2019-03-22 20:04:40
Havasi István
Doktor Aphra: Aphra
Doktor Aphrát nem kell bemutatni azoknak az olvasóknak, akik figyelemmel követték az első Darth Vader képregény sorozatot. Azok számára, akik nem olvasták az említett szériát nehéz lesz megérteni a dolgokat, így nem árt legalább az első Vader sorozat számait (esetleg még a Lázadó börtönt a Star Wars-ból) elolvasni.
Dr. Chelli Lona Aphra rövid időn belül a legújabb Star Wars történetek egyik legemlékezetesebb és legnépszerűbb figurája lett, csatlósaival – BT-vel, Triplazéróval és Krrsantan-nal – együtt. Kieron Gillen nagyon jól kezeli ezeket a figurákat. Aphra összetett és árnyalt szereplő egy kis Indiana Jones beütéssel. A simlis Aphra mindent megtesz, hogy meggazdagodjon, ezért gyűjti a régiségeket. Az első hat szám különlegessége, hogy nagyon erős utalást kapunk a Régi Köztársaság (tehát a filmekből ismert Galaktikus Köztársaság előtti) időkről. A Marvelesek már láthatóan nagyon türelmetlenek, hogy elmenjenek ebbe az időszakba.
[spoiler]
Aphra apja felkeresi lányát és zsarolással tudja csak rávenni, hogy segítsen neki felkutatni a rég elveszettnek hitt Jedi-szekta, az Ordu Aspectu nyomait,. Aphra apja ennek szentelte szinte egész életét és e miatt ment tönkre a családi élete. Chelli kénytelen segíteni apjának. Társaival együtt kalandos útra indulnak előbb Yavin 4-e a massassi templomba, majd Rur fellegvárába. Aphráék nyomába ered az ügybuzgó Tolvan százados, aki reméli, hogy ha elfogja őket, akkor bűnbocsánatot nyer az Eadu-n történtek miatt. A történet gyors és pergős, megfelelően izgalomban tartja az olvasót. Azok, akik már nagyon várták, hogy legyen utalás az ősi idők valamelyik elfeledett szeletére, most egy újabb izgalmas fejezetet ismerhetnek meg. Ráadásul Rur legendájának történetét a jövőben még részletesebben is kifejthetik. Rur filozófiája tovább árnyalja a régi Jedik életét. A technopátia bemutatása – tehát az, hogy Rur bábként irányítja a gépeteket és a doridokat – érdekes újdonságnak számít. Állítólag az Ordu Aspectu már korábban, a 80-as években feltűnt egy régi Marvel képregényben. Tehát itt most visszanyúltak egy régi sztorihoz és ismét ihletet merítettek. A történetben jó arányban van az akció és a misztikusság. Szeretem, mikor az Erőről, Erőhasználókról újdonságok derülnek ki.
Az első szám végén olvasható kis kiegészítő sztori is elég érdekes lett, jól bemutatja, milyen ravasz is Aphra.
[/spoiler]
Ez az új sorozat nagyon jól indított és szerintem rövid idő alatt megnyeri az olvasót. A folytatás a Sikolyok Fellegvára című kötetben olvasható. Kieron Gillen megint remekelt és nagyszerű története tett le az asztalra. Kev Walker rajzai elég szépek és megnyerők. A történet friss és izgalmas. Jó érzés volt olvasni. Ötös.
2018-10-23 13:51:05
Csomós István
Köhler Zoltán
Ládi Imre

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban