Dungeons & Dragons 3 db-os ecsetkészlet

Ár: 3.690 Ft
Várható megjelenés:
2020. június 19.
Szállítás várható ideje:
június 23 - 29.

A csomag tartalma:

 

ALAPOZÓ ecset:

Ezt az ecset használjuk a minifigurák alapozására. Az ecset mérete tökéletes a színek megfelelő mennyiségű felvitelére, anélkül, hogy túl sok festék kerüljön a felületre.

 

RÉSZLETEZŐ ecset:

Ezzel az ecset az apró részletek tudjuk megfesteni, például szem, tetoválás, öv stb. Az ecset hegyes vége lehetővé teszi apró fekete körvonalak kialakítását az alapszínek között.

 

SZÁRAZ ecset:

Ezt az ecsetet szárazecseteléshez használjuk. Szárazecseteléshez használjon világosabb festéket, mint az alapszín, az ecsetre felvitt festék nagyját távolítsa el ruhába/törlőkendőbe töléssel" Ezt követően gyors mozdulatokkal, épp hogy érintve a figura felületét, mozgassa az ecsetet, hogy a kiálló részleteket kiemelje a világos festék.

 

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Kállai Roland
A termék szuper, de a "drybrush" kifejezés fordítása és a módszer leírása javításra szorul! Helyesen: "Ezt az ecsetet szárazecseteléshez használjuk. Szárazecseteléshez használjon világosabb festéket, mint az alapszín, az ecsetre felvitt festék nagyját távolítsa el ruhába/törlőkendőbe töléssel" Ezt követően gyors mozdulatokkal, épp hogy érintve a figura felületét, mozgassa az ecsetet, hogy a kiálló részleteket kiemelje a világos festék.
2020-05-13 14:02:09

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Star Wars Képregények

Figura
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Figura
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban