Star Wars: Az ébredő Erő könyv (puhafedeles) + DVD

Szerző:

Ár: 6.280 Ft 5.024 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2016
Kiadó:
Szukits + Pro Video Film
Oldalszám:
308
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Szállítás:
december 16 - 22.

Rendelje meg egyszerre a legújabb Star Wars mozifilmet DVD-n és a film regényváltozatát, 20% kedvezménnyel csak a szukits.hu-n!

A DVD leírása:
A rendkívül tehetséges J.J. Abrams rendezésében érkezik az a film, amire generációk óta vártunk. Miközben a Birodalom romjain épült gonosz Első Rend és Kylo Ren egyre nagyobb hatalomra tesz szert, Luke Skywalkernek nyoma vész, pedig a galaxisnak nagyobb szüksége lenne rá, mint valaha. Reyre, a sivatagi roncsvadászra és Finnre, a szökött rohamosztagosra hárul a feladat, hogy Han Solóval és Csubakkával közösen megtalálják azt az egyetlen reménysugarat, amely visszaállíthatja a békét a galaxisban.

Hangok: magyar (5.1), angol (5.1), francia (5.1)

Feliratok: magyar, angol halláskárosultaknak, arab, francia, holland

JÁTÉKIDŐ: 132 PERC

 

SZÍNES

DVD9: DUPLA RÉTEGŰ LEMEZ

KÉPARÁNY: 16:9, 2.40:1

MINDENFAJTA TELEVÍZIÓN LEJÁTSZHATÓ

RÉGIÓKÓD: 2

Ez a DVD másolásvédett!

A könyv hátlapszövege:
A Csillagok háborúja közel negyven évvel ezelőtt robbant be a mozikba, és rövid időn belül meghatározó kulturális jelenséggé vált az egész világon. A Star Wars első hat részén generációk nőttek fel és százmilliók váltak a filmek rajongóivá. 2015. végén, több, mint egy évtizednyi szünet után Az ébredő Erővel folytatódott a sorozat, megpróbálva rabul ejteni a régi és az új rajongókat egyaránt. Most végre kezünkbe vehetjük a hetedik epizódot regény formájában is, hála Alan Dean Fosternek, a sci-fi nagymesterének.

A történet visszarepít minket Leia hercegnő, Han Solo, Csubakka, C-3PO, R2-D2 és Luke Skywalker világába, közben pedig bevezet egy sor új, érdekes szereplőt. Lehet, hogy Darth Vader és a császár meghalt, de a béke még törékeny, és a Sithek gonoszságát nem könnyű eltörölni. Térjünk vissza abba a messzi-messzi galaxisba, és lássuk, mi történik, amikor az Erő ébredni kezd...

Az ébredő erő regényváltozatában a filmből kimaradt extra jelenetek mellett sok plusz információt és részletes leírásokat találunk, ennek köszönhetően teljesebb képet kapunk a film eseményeiről és bepillantást nyerünk olyan részletekbe is, melyek a filmből nem derültek ki.

 

A szerző további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás