#T Trónok harca: A Tűz és Jég világa

Szerző:

Ár: 14.999 Ft 12.749 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2021
Kiadó:
I.P.C. Könyvek
Oldalszám:
336
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9789636357955
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
május 24 - 30.

Ha a múlt az előszó, akkor George R. R. Martin mesterműve - korunk legnagyratörőbb és legszórakoztatóbb fantasyeposza - rá a garancia, hogy szédületes lesz a bevezető; és A Tűz és Jég világával végre-valahára ez is megszületett.

E gazdagon illusztrált kiadvány - amely több mint százhetven eredeti festményt vonultat fel - a Hét Királyság történelmét mutatja be átfogóan, izgalmas leírásokon át a hátterét azoknak a heroikus csatáknak, keserű viszályoknak és vakmerő felkeléseknek, melyek A Tűz és Jég dala és az HBO által megfilmesített Trónok harca eseményeihez vezettek. A kötetet Martin többéves együttműködés keretében készítette elő a közismert rajongói weboldal, a Westeros.org alapítóival, Elio M. García Jr.-ral és Linda Antonssonnal - mivel talán egyedül ők ismerik olyan behatóan ezt a világot, mint fantasztikus képzelőerővel megáldott alkotója.
Ez a könyv összegyűjti a mesterek, septonok, mágusok és dalnokok minden felhalmozott tudását, de elmélkedéseiket és a legendákat is. Felöleli a Hajnalkortól egészen a Hősök Koráig tartó időszakot, az Elsők eljövetelétől Hódító Aegon érkezéséig, a Vastrón megkovácsolásától Robert felkeléséig és az Őrült Király, II. Aerys Targaryen bukásáig, mellyel kezdetét vette a Starkok, Lannisterek, Baratheonok és Targaryenek "jelenkori" küzdelme. George R. R. Martin káprázatos univerzumának kötelező darabja, a A Tűz és Jég világa annak ékes bizonyítéka, hogy a toll a kardok vihara közepette is kitartóan szántotta a papírt.

 

A szerző további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Kesztler Józsefné
Németh Dániel
Lukács O. Dániel
Gyönyörű illusztrációk, érdekes történetek, amiket sem a könyvek, sem a sorozat nem taglal. 5-ös!
2014-12-26 17:32:09
István Varga
Letehetetlen
2014-12-18 08:41:20
Mester Hunor
Egyszerűen gyönyörű, nagyméretű kötet. Kihagyhatatlan a Tűz és Jég Dala kedvelőinek.
2014-11-28 23:25:23
Nagy Lili

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban