A Wim Hof-módszer

A Wim Hof-módszer
Akció végéig hátralévő idő:
-
Eredeti ár:4.999 FtKorábbi ár:2.999 FtAkciós ár:3.999 Ft
A Wim Hof-módszer
Szerző: Wim Hof
Kiadó:
Oldalszám:
216 oldal
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789634754671
Megjelenés éve:
2023
Szállítás:
2024. április 23 - 26.
VIP pont:
133 pont

"Ezzel az egyszerű, mindenki számára elérhető módszerrel megváltoztathatjuk a világot, lélekről lélekre. Csak a képzelőerőnk mélysége és a meggyőződésünk ereje szabhat határt."

A Wim Hof-módszer az emberi potenciál kiteljesítésének úttörője, amit bárki - fiatal, öreg, beteg vagy egészséges - használhat, hogy csordultig töltse magát erővel, energiával és boldogsággal. Wim Hof üzenete mindannyiunkhoz szól: "Képes vagy a lehetetlenre is. Le tudod győzni a betegségeket, képes vagy javítani a mentális egészségedet és a fizikai teljesítményedet, sőt a tested működését is irányítani tudod, hogy bármilyen megterhelő helyzetben kihozd magadból a legjobbat."

Lebilincselő és szenvedélyes stílusával Wim megosztja velünk saját történetét és módszerét:

Légzés Egyedi légzőgyakorlatai megváltoztatják a tested kémiáját, energiával töltenek fel, és segítik a koncentrációt.

Hideg A hidegtűrés ellenőrzött, fokozatos fejlesztése javítja a szív- és érrendszer egészségét, felébreszti a test még kiaknázatlan erőit.

Szemlélet Megerősíti az akaraterőt, a belső világosságot, a tudatos érzékelést, a velünk született boldogságot és az élet csodáját.

Tudomány Az egymást követő kísérletek során a módszer gyakorlói újradefiniálták a lehetséges fogalmát.

Egészség A módszert alkalmazó hétköznapi emberek valódi történetei betegségek és krónikus egészségi problémák legyőzéséről.

Teljesítmény Növelheted az állóképességedet, lerövidítheted a regeneráció időtartamát, fokozhatod a mentális felkészültségedet.

Wim története Megismerheted Wim inspiráló, felfedezéseken, tragédiákon és győzelmeken át vezető személyes útját.

Spirituális ébredés A légzés, a hideg és a gondolkodásmód eljuttathat a valódi természetünk mélységeihez.

Wim Hof, a Jégember rendkívüli állóképességével és hidegtűrésével több világcsúcsot is tart: megmászta a Kilimandzsárót rövidnadrágban és cipőben, mezítláb futott maratont az Északi-sarkkörön túl, és 112 percet állt egy jéggel megtöltött tartályban. A milliók által követett módszer egészségre gyakorolt előnyös hatásait már nyolc egyetemi kutatás igazolta. Wim szerepelt a BBC, a Discovery Channel és a Vice Media műsoraiban, illetve Joe Rogan, Tim Ferriss és a School of Greatness podcastjaiban. Bővebb információért látogass el a Wimhofmethod.com honlapra.

"Fel akarom ébreszteni benned a saját tested, elméd és csodálatos emberi mivoltod iránti bámulatot. Tapasztald meg, ahogy a lényed felvirágzik, és megszabadul a káros berögződésektől! Ez a módszer mindenki számára elérhető."

"A Wim Hof-módszerről sokan hallottak és sokan úgy vélik, ismerik is. Ám ahhoz, hogy valóban követni tudd a programot, érdemes a forrásig eljutni, és ez természetesen maga Wim Hof és ez a könyv." - Lakatos Péter, életmódszakértő, edző, fekete öves Carlson Gracie Jiu Jitsu gyakorló

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Nincs hatalmad felettem - Te irányíts, ne a körülményeid!
Rendelhető
Eredeti ár:6.500 FtOnline ár:5.850 Ft
AKCIÓA Zacher 1.0 - Mindennapi mérgeink
Rendelhető
Eredeti ár:3.999 FtKorábbi ár:2.399 FtAkciós ár:3.199 Ft
AKCIÓA Zacher 2.0 - Mindennapi függőségeink
Rendelhető
Eredeti ár:3.999 FtKorábbi ár:2.399 FtAkciós ár:3.199 Ft
Bontsd le a korlátaidat!
Rendelhető
Eredeti ár:3.890 FtOnline ár:3.501 Ft

Utoljára megnézett termékek

AKCIÓA Wim Hof-módszer
Rendelhető
Eredeti ár:4.999 FtKorábbi ár:2.999 FtAkciós ár:3.999 Ft