#T A Wim Hof-módszer

Szerző:

Ár: bizonytalan
Megjelenés:
2021
Kiadó:
Jaffa
Oldalszám:
216
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789634754671
Szállítás:
bizonytalan

"Ezzel az egyszerű, mindenki számára elérhető módszerrel megváltoztathatjuk a világot, lélekről lélekre. Csak a képzelőerőnk mélysége és a meggyőződésünk ereje szabhat határt."

 

A Wim Hof-módszer az emberi potenciál kiteljesítésének úttörője, amit bárki - fiatal, öreg, beteg vagy egészséges - használhat, hogy csordultig töltse magát erővel, energiával és boldogsággal. Wim Hof üzenete mindannyiunkhoz szól: "Képes vagy a lehetetlenre is. Le tudod győzni a betegségeket, képes vagy javítani a mentális egészségedet és a fizikai teljesítményedet, sőt a tested működését is irányítani tudod, hogy bármilyen megterhelő helyzetben kihozd magadból a legjobbat."

 

Lebilincselő és szenvedélyes stílusával Wim megosztja velünk saját történetét és módszerét:

 

Légzés Egyedi légzőgyakorlatai megváltoztatják a tested kémiáját, energiával töltenek fel, és segítik a koncentrációt.

Hideg A hidegtűrés ellenőrzött, fokozatos fejlesztése javítja a szív- és érrendszer egészségét, felébreszti a test még kiaknázatlan erőit.

Szemlélet Megerősíti az akaraterőt, a belső világosságot, a tudatos érzékelést, a velünk született boldogságot és az élet csodáját.

Tudomány Az egymást követő kísérletek során a módszer gyakorlói újradefiniálták a lehetséges fogalmát.

Egészség A módszert alkalmazó hétköznapi emberek valódi történetei betegségek és krónikus egészségi problémák legyőzéséről.

Teljesítmény Növelheted az állóképességedet, lerövidítheted a regeneráció időtartamát, fokozhatod a mentális felkészültségedet.

Wim története Megismerheted Wim inspiráló, felfedezéseken, tragédiákon és győzelmeken át vezető személyes útját.

Spirituális ébredés A légzés, a hideg és a gondolkodásmód eljuttathat a valódi természetünk mélységeihez.

 

Wim Hof, a Jégember rendkívüli állóképességével és hidegtűrésével több világcsúcsot is tart: megmászta a Kilimandzsárót rövidnadrágban és cipőben, mezítláb futott maratont az Északi-sarkkörön túl, és 112 percet állt egy jéggel megtöltött tartályban. A milliók által követett módszer egészségre gyakorolt előnyös hatásait már nyolc egyetemi kutatás igazolta. Wim szerepelt a BBC, a Discovery Channel és a Vice Media műsoraiban, illetve Joe Rogan, Tim Ferriss és a School of Greatness podcastjaiban. Bővebb információért látogass el a Wimhofmethod.com honlapra.

 

"Fel akarom ébreszteni benned a saját tested, elméd és csodálatos emberi mivoltod iránti bámulatot. Tapasztald meg, ahogy a lényed felvirágzik, és megszabadul a káros berögződésektől! Ez a módszer mindenki számára elérhető."

 

"A Wim Hof-módszerről sokan hallottak és sokan úgy vélik, ismerik is. Ám ahhoz, hogy valóban követni tudd a programot, érdemes a forrásig eljutni, és ez természetesen maga Wim Hof és ez a könyv." - Lakatos Péter, életmódszakértő, edző, fekete öves Carlson Gracie Jiu Jitsu gyakorló

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban