Várandósak vagyunk

Várandósak vagyunk
Eredeti ár:3.500 FtAktuális ár:3.150 Ft
Várandósak vagyunk
Szerző: Adrian Kulp
Kiadó:
Oldalszám:
296 oldal
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789635821037
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
2024. április 2 - 5.
VIP pont:
105 pont

„Bár semmi sem képes felkészíteni egy férfit az apaságra, ez a könyv igencsak közel jár hozzá. A Várandósak vagyunk! részben kézikönyv, részben lelkifröccs, és Adrian a leginkább rettegő leendő apukáknak is vigaszt és létfontosságú tanácsokat nyújt.”

(Jill Smokler, a Scary Mommy alapítója)

Adrian Kulp fejében rengeteg gondolat kavargott, amikor meghallotta a nagy hírt, hogy felesége első gyermeküket várja, de a mindent elsöprő érzés a félelem volt. Miután szembesült a feleségét kínzó bizonytalanságokkal, rádöbbent, hogy az első gyereküket váró kismamák éppúgy szoronganak a várandósságtól, mint a férfiak - csak nekik nincs választási lehetőségük.

A Várandósak vagyunk! - Kezdő apukák terhességi kézikönyvében a háromgyermekes (és a negyedik is úton van már) „megélhetési apuka” megosztja nehéz úton elsajátított tudását, és megmutatja, hogyan lehetünk aktív szerepet vállaló, támogató partnerek a várandósság alatt. Adrian gyakorlatias tanácsai révén a legkevésbé felkészült férfi is tettre készen és teljes készültségben várhatja a nagy napot.

Adatok heti bontásban a baba fejlődéséről és a kismama állapotáról, hogy pontosan megfelelhessünk partnerünk szükségleteinek

Túlélési tippek a „negyedik trimeszterhez” az első hónapokra és az újszülöttel való élethez

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek

Várandósak vagyunk
Rendelhető
3.500 Ft3.150 Ft