#T Bontsd le a korlátaidat!

Szerző:

Ár: 3.890 Ft 3.307 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2020
Kiadó:
Bioenergetic
Oldalszám:
328
Kötés:
Puhafedeles
ISBN:
9789632914442
Szállítás:
március 6 - 12.

Agyunk a világ leghatékonyabb szerkezete, de használati utasítást még soha nem kaptunk hozzá. Egészen mostanáig. Nincsenek korlátaid. Bármit mondtak is mások, a lehetőségeid végtelenek - persze, ha tudod, hogyan használd az agyadat.

 

JIM KWIK a memória javításának világszerte elismert szakértője. Miután egy gyermekkori agysérülésből adódóan tanulási nehézségekkel küzdött, stratégiákat dolgozott ki, amelyek segítségével hatalmas mértékben tudta növelni szellemi teljesítményét.

 

Több mint 25 éve dolgozik közismert színészekkel, sportolókkal, vállalati vezetőkkel és az élet minden területét képviselő kiemelkedő szakemberekkel, hogy segítsen felszabadítani valódi képességeiket. Sikerkönyve nem elméleti ismereteket, hanem gyakorlati, könnyen érthető és bevált módszereket tartalmaz, amelyek pontosan megmutatják, mit kell tenned, hogy szabadjára engedd saját korlátlan képességeidet.

 

Készülj fel:

- szokásaid irányítására - tanuld meg, hogyan törheted meg negatív mintáidat és miként alakíthatsz ki könnyedén új pozitív szokásokat;

- produktivitásod felszabadítására - győzd le az idegpályáidat bitorló négy "főbűnöst";

- a határtalan motivációra - kapcsolódj rá egy olyan korlátlan hajtóerőforrásra, amelynek segítségével elérheted céljaid;

- fókuszod élesítésére - légy összeszedett és megállíthatatlan figyelemzavaró tényezőktől és túlterheléstől szenvedő világunkban;

- bármilyen tudás elsajátítására - életkortól függetlenül olvass gyorsabban, hozz jobb döntéseket, és emlékezz magabiztosan mindenre, legyen szó nevekről vagy idegen nyelvekről.

 

A könyv középpontjában egy sorsdöntő titok rejlik: ha megtanulod, hogyan tanulj, megszabadulhatsz a korlátozó meggyőződésektől, új sikereket érhetsz el és valóban kivételes életet élhetsz.

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Könyv értékelés

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban