Ígérd meg, Apa! - A remény, a megpróbáltatások és a céltudatosság esztendeje

Ígérd meg, Apa! - A remény, a megpróbáltatások és a céltudatosság esztendeje
Eredeti ár:4.999 FtAktuális ár:2.999 Ft
Ígérd meg, Apa! - A remény, a megpróbáltatások és a céltudatosság esztendeje
Szerző: Joe Biden
Oldalszám:
368 oldal
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789636357603
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
2024. április 21 - 24.
VIP pont:
100 pont

2014 novemberében a Biden család tizenhárom tagja gyűlt össze Nantucketben, hogy hagyományosan együtt ünnepeljék a hálaadást, mint negyven éve mindig, visszatekintsenek a maguk mögött hagyott zaklatott időszakra, és végiggondolják, mit tartogathat számukra a jövő. Ez az év sajnos más volt, mint a korábbiak, mivel Joe és Jill Biden idősebb fiánál tizenöt hónappal korábban rosszindulatú agydaganatot találtak, így bizonytalanná vált, hogy életben marad-e.

"Ígérd meg, Apa! - kérte Beau az apját. - Add a szavad, történjen bármi, veled minden rendben lesz!"

És Joe Biden a szavát adta...

A könyv az ezután következő év krónikája. Ez az esztendő minden tekintetben óriási kihívásokat és megpróbáltatásokat hozott Joe Biden életében és pályafutásában. Alelnökként évente százezernél is több mérföldet utazott, bejárta a világot, tárgyalásokat folytatott Ukrajnában, Közép-Amerikában, Irakban. A tizenkét hónap során, miközben Beau az életéért küzdött és végül elvesztette a harcot, Joe Biden mindent megtett annak érdekében, hogy apaként és alelnökként is teljesítse a kötelességét, gondoskodjon a családjáról és szolgálja a hazáját. Eközben azt fontolgatta, hogy elindul a 2016-os elnökválasztáson is...

Egy év, amely valódi győzelmeket és komoly eredményeket, de szívfacsaró fájdalmat és veszteséget is hozott számára. Ám még a legnagyobb megpróbáltatást jelentő időszakban is számíthatott a családjára, támaszkodhatott a hitére, és arra az emberre az Ovális Irodában, akivel egyre mélyült a barátsága: Barack Obamára.

Egy könyv, amelyet a volt alelnök, a megválasztott elnök írt, aki egyben apa, nagypapa, barát és férj is. Egy történet arról, hogy a család és a barátság hogyan tarthatja életben bennünk a reményt akkor is, amikor már úgy gondoljuk, minden elveszett; hogy a céltudatosság és a kemény munka hogyan segíthet át minket a személyes veszteség fájdalmán, hogyan vezethet el bennünket az új jövő fényébe.

Utoljára megnézett termékek