Eragon

Eragon szenzációs világa magával ragad és többet nem ereszt. Tapasztald meg a semmihez sem hasonlítható kapcsolatot sárkány és lovasa között Alagaësia varázslatos földjén! Kínálatunkban várnak a csodálatos Eragon könyvek!

1 - 7 / 7 termék

Leírás

Ki az Eragon könyvek szerzője?


Az Eragon könyvek Christopher Paolini tollából származnak. Az ifjú író tehetsége korán megmutatkozott, ugyanis mindössze tizenöt éves volt, amikor befejezte első sárkányokkal teli fantasy regényét, az Eragont. A könyv azonnal megdobogtatta a rajongók szívét. Az első kötetet további három követte viszonylag rövid időn belül, amelyek most már együttesen alkotják a népszerű Örökség-ciklus sorozatot. 2006-ban egy kiváló fantasy-kalandfilm is készült az Eragon könyvek nyomán, amely, akárcsak a könyvek, rendkívül sikeres lett.


Az Eragon könyvek: Örökség-ciklus


Az Eragon ifjúsági fantasy-regénysorozat, amely magába foglalja a négy részes Örökség-ciklust, valamint a Történetek Alagaësiából I. című kötetet. Christopher Paolini eredetileg három regényt tervezett az Eragon sorozatba, viszont úgy érezte, hogy a történet túl bonyolult ahhoz hogy mindössze ennyivel fejezze be mesterművét. A tetralógia első része, Eragon, 2001-ben jelent meg, és nagy sikert aratott az olvasók körében. A pozitív visszajelzés fényében sejthető volt, hogy lesz folytatás. 2011. novemberében került publikálásra a negyedik kötet, amit - akárcsak az első három Eragon-könyvet - faltak az olvasók. 


Eragon: Örökség-ciklus könyvek sorrendje:


  • Az Örökség ciklus 1.: A Sárkánylovas
  • Az Örökség ciklus 2.: Elsőszülött
  • Az Örökség ciklus 3.: Brisingr
  • Az Örökség ciklus 4.: Örökség avagy A Lelkek Sírboltja


Történetek Alagaësiából - I. kötet: Eragon: A villa, a boszorkány és a sárkány

Ha az Örökség-ciklus legendás kötetein már túl vagy, belevághatsz a Történetek Alagaësiából sorozat első könyvébe. Az Eragon: A villa, a boszorkány és a sárkány 2018. december 31-én jelent meg a Sárkánylovas-rajongók nagy örömére. A kötet három rövid történetből áll, amiből a másodikat Paolini testvére, Angela írta. A regény a korábbiakhoz képest számos új karaktert tartalmaz, de korábbi kedvenceiddel is találkozhatsz majd.

Tapasztald meg a semmihez sem hasonlítható kapcsolatot sárkány és lovasa között Alagaësia varázslatos földjén és légy részese a Sárkánylovag, Eragon és sárkánya, Saphira észvesztő, misztikus kalandjainak! Kínálatunkban megtalálod az Örökség-ciklus és a Történetek Alagaësiából című köteteket is!


Top 20 eladás az elmúlt 365 napban - Eragon

1.Murtagh
Előjegyezhető
8.999 Ft8.099 Ft
4.Örökség-ciklus 3.: Eragon - Brisingr
Rendelhető
5.699 Ft5.129 Ft
5.Örökség-ciklus 2.: Eragon - Elsőszülött
Előjegyezhető
5.499 Ft4.949 Ft

Szűrés - Eragon