Egység az élettel - Ébredj egy új életre a most hatalmában

Egység az élettel - Ébredj egy új életre a most hatalmában
Akció végéig hátralévő idő:
-
Eredeti ár:4.490 FtAktuális ár:3.592 Ft
Egység az élettel - Ébredj egy új életre a most hatalmában
Szerző: Eckhart Tolle
Kiadó:
Műfaj:
Oldalszám:
176 oldal
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9789635072507
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
2024. április 3 - 6.
VIP pont:
120 pont

Eckhart Tolle New York Times sikerlistás szerző ebben a kötetében betekintést enged Új Föld című könyvének legmélyebb, legszebb és leginspirálóbb részleteibe.

Új Föld című könyvében a neves spirituális szerző az ego által vezérelt tudat kérdéseit tárta az érdeklődő közönség elé. Ennek a páratlan kötetnek a célja a kollektív felébredés erejének tolmácsolása. E felébredés fontos részét képezi az egóhoz, a tárgyakhoz, a múlthoz és az ellenségeinkhez való ragaszkodásunk felismerése, elengedése és annak meghaladása.

Az Egység az élettel című kötetben Eckhart Tolle korábbi könyvének ékköveit, esszenciáját válogatta ki - a számára legértékesebb idézeteket és leginspirálóbb, mélyreható részleteket tárja az olvasó elé, amelyek segítenek az elmélyülésben, egy inspiráló, meditatív állapotba terelve az olvasót, s így könnyedén az eredeti kötet tanításainak legjavára összpontosíthat.

Gyönyörű, szemet kápráztató illusztrációival csodás ajándék lehet mindazok számára, akik becsben tartják az Új Föld tanításait és mélyebb betekintést szeretnének kapni e páratlan mű értékeibe.

Oprah Winfrey beválogatta az Új Földet a kedvenc olvasmányit felvonultató könyves listájának 61. helyére. A kötet azonnal a New York Times sikerlista élére került, több mint ötmillió példány kelt el belőle, és a listán maradt több mint huszonkét héten át.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Az egód nem te vagy
Előjegyezhető
4.490 Ft4.041 Ft
Színgyógyászat
Előjegyezhető
299 Ft
A felébredés enneagramja
Előjegyezhető
5.490 Ft4.941 Ft

Utoljára megnézett termékek