Asztrológiai könyvek

Hiszel abban, hogy létezik valamilyen megfoghatatlan erő, ami befolyással van az életünk eseményeinek alakulására? Lépj a spiritualitás útjára és találd meg a válaszokat a téged foglalkoztató kérdésekre az asztrológiai könyvek segítségével!

1 - 9 / 9 termék

Leírás

Ezoterika: Asztrológiai könyvek


Hiszel abban, hogy létezik valamilyen megfoghatatlan erő, ami befolyással van az életünk eseményeinek alakulására? Ha igen, akkor itt a helyed!

Az ezoterika, másnéven ezotéria, olyan spirituális tanításokat foglal magába, amelyek segíthetnek megválaszolni az életedet érintő fontos kérdéseidet. Az ezotéria az emberiséggel egyidős jelenség. Már az idők kezdete óta igyekszik az ember választ keres élete nagy kérdéseire: Ki vagyok én? Mi a küldetésem ezen a földön? Miért szenvedek olykor? 

A legtöbbek számára teljesen távoli és megfoghatatlan dolog, viszont sokan vannak, akik nyitottak rá, hogy befogadják az eroterikus tanokat. Legyen szó a mulandóságról, párkapcsolatról, önfejlesztésről, boldogság kereséséről, vagy a rossz gondolatok elengedéséről, ha elég nyitott vagy, akkor az ezoterikus tanok elvezethetnek a megnyugvás útjára. Lépj be te is a spiritualitás világába, engedd, hogy a lélek és az elme előtt olyan kapuk nyíljanak meg, amelyek egy jobb irányba terelik a gondolataidat. Az univerzum hatalmas és csodálatos ereje olyan utakat tár fel előtted, amelyek révén megoldásokra lelhetsz.

Az ezoterikus könyvek lelki támaszaid lehetnek a nehéz időkben, amikor úgy érzed mindenki más, és az élet is cserben hagyott. Ha megváltoztatod a gondolkodásmódodat, képes lehetsz bevonzani olyan eseményeket az életedbe, amelyekre korábban merni sem gondoltál. Rád találhat a barátság, a szerelem, vagy akár egy új munkalehetőség. Mindenekelőtt az a fontos, hogy légy nyitott a változásra, és ha eljön az idő, élj a lehetőséggel!

Az ezoterikus témájú könyvek széles skálán mozognak. Kínálatunkban megtalálhatók ezoterikus könyvek, vallási-spirituális könyvek, harmónia könyvek, meditáció és jóga könyvek, és még sok spirituális ihletésű alkotás.

Szűrés - Asztrológiai könyvek