# Az Ezüst Utazó: Példabeszéd (képregény)

Szerző: Stan Lee, Jean Moebius Giraud

Ár: 3.995 Ft 3.396 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2019
Kiadó:
Fumax
Oldalszám:
80
Kötés:
Keménytáblás
Szállítás:
május 30 - június 5.

EGY CSILLAG HULLIK ALÁ AZ ÉGBŐL. 

A Földön kitör a pánik, az emberiség felkészül az elkerülhetetlen pusztulásra, ám kiderül, mégsem meteor, hanem egy óriási űrhajó érkezik. Az űrhajóból egy kolosszus lép elő, hatalmasabb mindennél és mindenkinél. Mindössze annyit kér, hogy imádják őt – az emberiség pedig megkönnyebbülten veti térdre magát újdonsült istene előtt, akinek önjelölt apostola máris nekilát, hogy buzgón terjessze új ura igéjét: tégy, amit akarsz, nincs jó és nincs rossz, csak az létezik, amit te akarsz, ezért senkitől ne tűrd, hogy vágyaid útjába álljon. 

Világszerte teljes a zűrzavar, merőben újfajta káosz taszítja teljes pusztulásba a fennálló rendet. Egyetlen hang szólal csak fel, egyvalaki szegül szembe a betolakodóval. Az Ezüst Utazó az, egy ősi faj magányos leszármazottja, aki felismeri az istenségben korábbi urát, Galactust. De miért bátorítja a bolygófaló az emberiséget a rend megtagadására? Milyen sötét tervet szőtt a Föld ellen? És vajon hogyan tudná az Utazó egyedül megállítani őt, amíg nem késő? 

Az Ezüst Utazó megalkotója, a legendás Stan Lee, és a francia művészóriás, Moebius közös képregényében az ember leghitványabb és legnemesebb oldala csap össze. A Példabeszéd vádirat és útmutatás egyben, két mesteri alkotó kultikussá vált tanúságtétele az emberi értékek mellett.

 

A szerzők további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
4/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Best of Comics
Ezüst utazó: Példabeszéd videós bemutató spoiler nélkül:
https://youtu.be/co8rWevep-Q
2019-10-26 09:09:34
Balogh Bálint
Jászkai Péter

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Star Wars Legendák

Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban