#T Amerikai istenek

Szerző:

Ár: 4.480 Ft 3.808 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2019
Kiadó:
Agave
Oldalszám:
648
Kötés:
Puhafedeles
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
május 25 - 31.

Árnyék három évet töltött börtönben, közben mindvégig csak azt a pillanatot várta, amikor végre hazatérhet szeretett feleségéhez, hogy együtt új életet kezdjenek. De mielőtt találkozhatnának, szabadulása előtt néhány nappal a felesége autóbaleset áldozata lesz. Árnyék élete romokban hever, és ekkor a sors egy különös idegennel hozza össze, aki Szerda néven mutatkozik be, és furcsa módon sokkal többet tud róla, mint ő saját magáról. Szerda munkát ajánl neki, és miközben az események egyre váratlanabb fordulatokat vesznek, Árnyék kénytelen lesz megtanulni, hogy a múlt sohasem hal meg igazából. Mindenkinek, még az ő szeretett Laurájának is voltak titkai, és az álmok, mesék, legendák sokkal valóságosabbak, mint azt korábban gondolta volna. Árnyék számára egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a mindennapi élet nyugodt felszíne alatt különös vihar tombol. Egy háború, amelynek tétje nem más, mint Amerika lelke. Egy háború, amelynek Árnyék hirtelen a kellős közepén találja magát.

A Hugo-, Nebula-, Bram Stoker és Locus-díjas, világszerte elsöprő sikerű regényt most a könyv megjelenésének tizedik évfordulójára kibővített változatban vehetik kezükbe a magyar olvasók.

 

 

A szerző további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Thadeusz
Gaiman novellája arra a feltevésre alapszik, hogy mi történik az istenekkel, ha már nem imádják őket. Hiszen az istenek ereje híveik és áldozataik számától függ. Mi fog történni akkor, hogy ha a régi istenek helyett, újakat teremt magának az ember, és csak azokra fordítja a figyelmét? Háború. Bizony háború, hiszen mindenki nehezen engedi ki a hatalmat a kezéből. Így a régi és új istenek egy olyan háborúba kezdenek, amire senki nem készült még fel. Egy háború, amelynek tétje nem más, mint Amerika lelke.
Egyszerűen és röviden kifejezve magam imádtam. Zseniális műnek tartom.

https://thadeuszblog.wordpress.com/2017/06/30/neil-gaiman-amerikai-istenek/
2017-06-30 12:12:47

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban