% Guild Wars: A végzet pereme

Szerző:

Ár: 2.990 Ft 1.495 Ft
Megtakarítás: 50 %
Megjelenés:
2012
Kiadó:
PlayOn
Oldalszám:
440
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
110 x 180 mm
Szállítás:
július 18 - 24.

A végzet szólította õket - és õk választottak.
Tyria sötét zugaiban az õssárkányok felébredtek évezredes álmukból. Elõször Primordus érkezett, aki felkavarta a Mélységet, és az asurák kénytelenek voltak a felszínre menekülni. Fél évszázaddal késõbb Jormag ébredt fel, aki kiûzte a nornokat az Északi Didergõcsúcs-hegység fagyos tájairól, fiakat és fivéreket rontva meg. Egy nemzedékkel késõbb Zhaitan emelkedett fel egy kataklizma kíséretében, ami átformálta a kontinenst, és vízözönnel sújtotta Kryta emberlakta országának fõvárosát.
Tyria fajai a végzet peremére sodródtak. Hõsök ütköztek meg a sárkánycsatlósokkal, de õket is megrontották, és az ellenség oldalára álltak. Seregek vonultak a sárkányok ellen, de elsöpörték õket. A törpök egész fajukat feláldozták, hogy legyõzzenek egyetlen sárkánybajnokot. A halandók kora hamarosan véget ér.
Eljött a hõsök ideje. Míg Tyria fajai széthúznak, hat hõs egyesíti erejét, hogy népükért harcoljanak: Eir, a norn vadásznõ, akiben egy mûvész lelke lakozik; Snaff, az asura lángelme és becsvágyó segédje, Zojja; Rytlock, az ádáz és számûzött charr; Caithe, a halálos sylvari, aki mélyre temeti titkait és Logan, az emberek vitéz õrzõje, akinek hûsége megoszlik. Együtt alkotják A Végzet Peremét. Együtt válaszolnak a hívásra. De elég lesz, amit tehetnek?

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Székely Gergő
Jordán Gyula
Jászkai Péter

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Star Wars Képregények

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban