A nagy wok szakácskönyv

Szerző:

Ár: 4.500 Ft3.375 Ft
Megtakarítás: 25 %
Várható megjelenés:
2021. április 30.
Kiadó:
Alexandra
Oldalszám:
152
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789634479383
Szállítás várható ideje:
május 4 - 10.

Fortélyok és receptek a kínai ételek otthoni elkészítéséhez

 

Kínait rendelni könnyű - de nem a legegészségesebb és nem is a legolcsóbb módja, hogy otthon élvezhessük a finom kínai ételeket. Ezzel az egyszerű szakácskönyvvel és egy nagyszerű wokkal felszerelkezve gyorsabb, egészségesebb és olcsóbb lesz otthon kínait főzni, mint rendelni!

A nagy wok szakácskönyv segít tökélyre vinni a kínai éttermi ételek főzését ebben a sokféleképpen használható edényben - extra só, olaj vagy ízfokozó nélkül!

Naomi Imatome-Yun gasztronómiai író és szerkesztő, munkáit a Dining Out, a USA Today és az Art Culinaire közli rendszeresen. Az about.com gasztronómiai szakértőinek egyike.

 

A wok kiválasztásának, beavatásának és ápolásának fortélyai

Képes útmutatók a batyu, a tojás­tekercs és a vuntun hajtogatásához

Érdekes történetek az olyan ételek eredetéről és amerikai újjászületéséről, mint a tojásleves és a szerencsesüti

Címkék a receptekhez, hogy könnyebben választhassunk, ha kevés az időnk (30 percen belül) vagy a pénzünk Gazdaságos)

Tippek, hogyan helyettesítsük az alapanyagokat, spóroljunk időt, tegyük egészségesebbé vagy csípősebbé az ételt

 

 

Hadd izzon a wok!

Tökéletes sertéshúsos csiaoce, Egyszerű zöldséges stir-fry, édes csilis garnéla, tso tábornok csirkéje

és sok más recept!

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Könyv értékelés

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban