Egészséges és finom - 100 karcsúsító, házias jellegű recept

Egészséges és finom - 100 karcsúsító, házias jellegű recept
Eredeti ár:6.490 FtAktuális ár:5.841 Ft
Egészséges és finom - 100 karcsúsító, házias jellegű recept
Szerző: Kate Allinson
Kiadó:
Oldalszám:
272 oldal
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9789635661350
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
2024. április 2 - 5.
VIP pont:
195 pont

Kate Allinson és Kay Featherstone olyan ízletes recepteket oszt meg az interneten, amelyek segítenek emberek millióinak jól főzni, jól étkezni és fogyni. A receptjeikből készült első szakácskönyv segít a kezdőknek és a tapasztaltabb szakácsoknak, hogy ízletes és kiváló ételeket kóstoljanak meg.

Olyan hozzávalókat használnak, amelyek hozzájárulnak a fogyáshoz, mindenki számára hozzáférhetőek és nem kényszerítenek arra, hogy kalóriákat számítgassunk vagy bizonyos összetevőket kihagyjunk, a receptek mégis megfelelnek a népszerű étrendi programoknak.

A szakácskönyv pontosan száz nagyszerű receptet tartalmaz, ezek közül harminchárom vegetáriánus. Mindegyik receptet a Pinch of Nom közösség húsz tagja próbálja ki, akik megerősítik, hogy az étel egészséges, ízletes és rendkívül könnyen elkészíthető. Az összes étel olyan finom, hogy senki sem hiszi el, hogy milyen kevés kalóriát tartalmaznak.

A Pinch of Nom ma a leglátogatottabb ételblog az Egyesült Királyságban, aktív és lelkes online közönséggel, közel kétmillió követővel.

Utoljára megnézett termékek