
#T Gyulladáscsökkentő diéta egyszerűen
Szerző: Molly Thompson
Molly Thompson szakácskönyve segítségével könnyű a gyulladáscsökkentő étrendet követni, hiszen ismerteti a fő alapanyagokat, és elmagyarázza az előnyöket, miközben még finomakat is ehetünk. A gyógyító leveles zöldeket, fermentált élelmiszereket és az ómega-3-ban gazdag, egészséges zsírokat is tartalmazó receptekből megtanulhatjuk, melyek azok az élelmiszerek, amelyek csökkentik a szervezetünkben pusztító krónikus gyulladást, és javítanak az általános közérzetünkön.
"Hiszek abban, hogy meg kell osztanunk a saját fájdalmunkat és megpróbáltatásainkat annak érdekében, hogy segítsünk a hasonló kihívásokkal küzdőknek, és abban is hiszek, hogy ezáltal pozitív változást hozhatok mások életébe is. Gyulladáscsökkentő recepteket kezdtem készíteni a What Molly Made oldalra. Rátaláltam egy közösségre, amelyik ismerte a fájdalmamat, hitt magában és abban, hogy felül tud kerekedni a nehézségeken. Nem csupán szenvedélyem a főzés, hanem célom is olyan recepteket megosztani, amelyek nem pusztán egyszerűek és izgalmasak, hanem segítenek az embereknek abban, hogy kívül-belül jól érezzék magukat.
Bízom benne, hogy a könyvben szereplő receptek áldást hoznak az életedbe, és jót tesznek a testednek. Bármilyen helyzetben is vagy - legyen az egy súlyos diagnózis vagy a gyógyulás felé vezető út -, szeretném, ha ezek a receptek hozzájárulnának ahhoz, hogy energikusnak és egészségesnek érezd magad, és olyan ételekkel tápláld a tested, amelyeket örömmel készítesz el. Ezek az ételek gyógyító hatásúak, és összehozzák az embereket."
0 Ft értékben.
Szállítási költség: 0 Ft
az elmúlt 30 napban
az elmúlt 365 napban