Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme

Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme
Eredeti ár:14.999 FtOnline ár:13.499 Ft
Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme
Szerző: Samin Nosrat
Kiadó:
Kötés:
Puhafedeles
ISBN:
9789636331702
Várható megjelenés:
2024. május 10.
Szállítás várható ideje:
2024. május 15 - 20.
VIP pont:
450 pont

Samin Nosrat másodéves egyetemistaként került kapcsolatba a főzéssel, amikor Kalifornia egyik emblematikus éttermében, a Chez Panisse-ban kezdett dolgozni, ahol a ranglétra összes fokát végigjárva séf lett. Azóta a főzés a szenvedélye, akármerre járt a világban, Japántól Mexikóig, Olaszországtól Amerikáig az ízek titkát kutatta, és azt tapasztalta, hogy az ételt négy elem tesz tökéletessé vagy tesz tönkre: a só, a zsír, a sav vagy a hő. A só, ami felerősíti az ízeket, a zsír, ami ízt ad és állagot képez, a sav, ami egyensúlyba hozza az ízeket, és a hő, ami végső soron meghatározza az ételek állagát. Samin Nosrat könyvének első fele olyan, mint egy profi főzőtanfolyam, a második részében található több mint 100 recept elkészítésével pedig kipróbálhatjuk a tanultakat. Samin Nosrat amerikai séf és gasztronómiai író - egyesek szerint "a következő Julia Child" - 2000 óta foglalkozik hivatásszerűen főzéssel. 2017-ben megjelent Só, zsír, sav, hő című első könyvét, melyen 14 évig dolgozott, számos díjjal jutalmazták, a The Times Az év szakácskönyvének választotta. A belőle készült négyrészes sorozat a Netflixen látható.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Egyszerűen fermentálj
Előrendelhető
Eredeti ár:7.900 FtOnline ár:7.110 Ft
Limara vendégvárói - Aranygaluskától zserbóig
Rendelhető
Eredeti ár:6.000 FtOnline ár:5.400 Ft
Bélbarát étrend kezdőknek
Rendelhető
Eredeti ár:4.999 FtOnline ár:4.499 Ft
Disney Mini Mesék 4.: Bambi
Rendelhető
Eladási ár:1.999 Ft

Utoljára megnézett termékek

Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme
Előrendelhető
Eredeti ár:14.999 FtOnline ár:13.499 Ft