#T A rost jó! - Érdekességek az élelmi rostokról, 60 rostban gazdag recepttel

Szerző:

Ár: 6.490 Ft 5.517 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2020
Kiadó:
BOOOK Kiadó
Oldalszám:
304
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9786155417603
Szállítás:
november 3 - 9.

Az élelmi rost jó! Hogy miért? Választ kapunk rá ebben a hiánypótló könyvben. Bizonyított, hogy az élelmi rostokban gazdag étrend segíthet az egészségmegőrzésben és számos betegség megelőzésében, mégis kevesen tudják, hogyan valósítható meg a mindennapokban.

 

A téma iránt elkötelezett dietetikus szerzők, Soltész Erzsébet és Gajda Zoltán a rostban gazdag táplálkozás témáját szakmai alapossággal, mégis olvasmányosan járják körül.

Céljuk, hogy elindítsák egy új fogalommal jelölt irányzat, a rosttudatos táplálkozás trendjét.

Ehhez minden segítséget megadnak: gyakorlati tanácsokat az élelmirost-források kiválasztásához, útmutatót a termékjelölések értelmezéséhez, tippeket az otthoni sütés-főzéshez.

 

Sokszor fellapozható hasznos kézikönyv és receptgyűjtemény ez a tudatosan táplálkozó, saját és családja étrendjére odafigyelő Olvasó számára. A 60 színes rostdús recept között találhatók újszerű fogások és hagyományos ételek is az elkészítést segítő praktikákkal.

 

Az élelmi rostok élettani hatásai mellett foglalkoznak a táplálkozás és a mikrobiom kapcsolatával, a bélflóra egyensúlyának jelentőségével. A hivatalos ajánlások, a témára vonatkozó szabályozás és az új kutatási területek bemutatásával a szakemberek számára is hasznos olvasmány.

 

A tartalmas olvasnivalót Patyi Szidónia természetes hangulatú fotói teszik még színesebbé.

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Star Wars Legendák

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban