Gears of War: A Kripta I.

Szerző:

Ár: bizonytalan
Megjelenés:
2014
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
284
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Szállítás:
bizonytalan

Marcus Fenix.
Háborús hős. Áruló...

Miközben a Sáska Horda lassan uralma alá hajtja Ephyrát, Marcus olyasmit tesz, amit mindenki elképzelhetetlennek tart: elhagyja a posztját, csakhogy megmentse apját, Adam Fenixet, a fegyvertervező tudóst. Mindhiába, hiszen az idegenek támadása során Adam meghal, Ephyra, az emberiség egyik legutolsó bástyája pedig elesik.
A Törvényes Államok Koalíciója bíróság elé állítja Marcust, akit a tetteiért halálra ítélnek. Az ítéletet végül negyven év fegyházbüntetésre változtatják, amit a Sera leghírhedtebb börtönében, a Kriptában kell letöltenie. Egy olyan helyen, ahol a többség élve a két évet se éri meg. Ahol nincs se törvény, se kegyelem.
Csak miután Marcus belekezd büntetése letöltésébe derül ki, hogy miért is változtatták meg az ítéletét, és ki is próbálja megmenteni az életét. S miközben a barátai, Dom Santiago és Ányja Stroud mindent elkövetnek, hogy kijuttassák, Marcusnak meg kell tanulnia életben maradni azon a helyen, ahová a Sera legveszedelmesebb bűnözőit zárták...

Ez a regény az Epic Games és a Microsoft Game Studios felnőtteknek szóló videojátéka alapján készült.

 

A sorozat további részei:

4. Karen Traviss
Gears of War: A koalíció vége
Ár: 1.440 Ft
6. Karen Traviss
Gears of War: A Kripta II.
 

A szerző további termékei:

4. Karen Traviss
Gears of War: A koalíció vége
Ár: 1.440 Ft
Karen Traviss
Gears of War: A koalíció vége (Antikvár)
Ár: 1.080 Ft
1. Karen Traviss
Star Wars: Republic Commando: Tűzharc
Ár: 3.400 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Herczeg Szabolcs
Üdv!

Ennyi idővel az első kötet megjelenése után lehet már tudni valamit a folytatásról?
2015-08-26 23:43:25
Steve
Karen Traviss könyveinek kiadási jogai megoszlanak a két kiadó között.
A Szukits Kiadó a Star Wars regények előző szerződéscsomagjában automatikusan megkapta az ő könyveinek a magyarországi kiadási jogait is (Republic és Imperial Commando könyvek). A Tuan pedig elég ritkán ad ki könyveket. Ők szerették volna kiadni Travisstől a teljes Gears of War sorozatot, de a Szukitssal így kettős vagyis keresztszerződésbe jutott a dolog. Mivel mindkét kiadó jogosan megkapta a lehetőséget az írónő könyveire, ezért a "sajnálatos adminisztrációs hiba" miatt a GoW könyvek kiadása kétfelé szakadt. Az első hármat a Tuan kapta meg, a maradék kettőt a Szukits. Gondolom, mivel az ötös szám könyveknél nem osztható ketté szabályosan, emiatt a Szukits Kiadó két kötetben adja ki A Kriptát, így ellensúlyozva az eloszthatatlan számot. Ezzel akkor itthon hatkötetesre fog bővülni a sorozat.
A késés okát a harmadik kötetnél talán a Tuan tudná megválaszolni leginkább. A tavalyi ígéretükhöz képest ez már több, mint egy éves késés, pedig az idei könyvhét is már a hátunk mögött van. Talán karácsony előtt ki fog jönni, hogy addigra - ha a Szukits és az égiek is úgy akarják - teljes legyen a sorozat. Mindenesetre Dave Howard: Istengyilkosok c. Mysterious Universe regénye is kb. fél évet késett náluk, és csak mostanában adták ki.
2014-09-01 12:03:31
Jaskó Gábor
Steve ezért kérdeztem (A koalíció végénél írták ezt):

Bajer Tibor
Április 11-én kerül a boltokba Karen Travis Jacinto romjai c. regénye a Gears of War sorozat 2. része, majd két hónappal később a könyvhéten jelentetjük meg a harmadik kötetet. Egy sajnálatos adminisztrációs hiba miatt csúszott szét így a kötet megjelenése. Azonban nem kétlem, hogy a Szukits kiadó is a sorozat hírnevéhez méltón járt el a kötet megjelentetésekor, s érdemes lesz elolvasnunk a Coalition's End-et is.

Üdvözlettel: Bajer Tibor
Tuan Kiadó
2013-03-13 14:36:56


Ez több mint egy éve volt...
Nem közötködésnek írtam a kérdésem...
Tudom szoktak könyvek kiadásával csúszni, na de több mint 1 évet?
2014-08-29 23:38:18
Steve
A 3. részt a megosztott szerződés miatt majd a Tuan fogja kiadni. Mivel ezt a részt két kötetben adja ki a Szukits, ezért az ötkötetes sorozat hatra bővül itthon.
2014-08-27 04:55:12
Jaskó Gábor
De hol van a sorozat 3. része?
Angol címén Anvil Gate?
2014-08-26 23:06:41

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Szent Márton Gyermekmentő szolgálat

Star Wars Legendák

Horror
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Horror
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban