%Rácsatlakozva

Szerző:

Ár: 3.600 Ft 1.800 Ft
Megtakarítás: 50 %
Megjelenés:
2013
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
320
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
június 1 - 7.

A Nyolcvanhatos épp olyan sivárnak és unalmasnak tűnt Lex Falk számára, mint bármely másik csillagközi gyarmatbolygó. De amikor egy helyi konfliktus kezd elmérgesedni, s a katonai vezetőség hírzárlatot rendel el, az már a veterán újságíró kíváncsiságát is felkelti.
S mivel ő maga nem juthat a harci zóna közelébe, a legmodernebb technika segítségével egy frontra kivezényelt katona agyára csatlakozik rá.
Ezzel veszi kezdetét élete legnagyobb sztorija…

 

A szerző további termékei:

Dan Abnett
Rácsatlakozva (Antikvár)
Dan Abnett
Triumff
Ár: 1.800 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Tóth László
Dr. Gyurgyik Pál
Havasi István
Reméltem, hogy Dan Abnett nem csak Warhammer regényt tud jól írni és saját történetei is éppilyen nagyszerűek, mint népszerű sorozatai. A történet a 86-os gyarmatbolygón játszódik, ahol a nagyhatalmak versenyeznek az ásvány kitermelésért. Lex Falk tudósítóként érkezik ide, ki akarja deríteni mi állhat a helyi kisebb konfliktusok hátterében. Ahhoz, hogy bejusson a harci zónába rácsatlakozik egy katona agyára. A világ nagyon jól felépített. Az író fokozatosan adagolja az információkat és egyre jobban felkelti az olvasó figyelmét. Dan az akció és kaland nagymestere, úgyhogy izgalomban és kalandban bőven kijutott, de nem vitte őket túlzásba sem. A karaktereket jól meg lehet ismerni. A háttérben zajló események is fokozatosan kiderülnek. A könyv vége lett talán a legjobb. Végig elhiteti az olvasóval, hogy a nagyhatalmak csak az ásványért követték el azt a sok szörnyűséget, aztán kiderül, hogy sokkal többről volt itt szó. A csavaros végkifejlet csak fokozta az élményt.
Összességében véve egy nagyon jó kis akció regény. Nagyszerű Dan, még sok ilyet írj. Ötös.
2014-06-07 14:00:59
Salgó László
Jaskó Gábor
Jó könyv, de hiányoltam a végéről azt, hogy mi is lett a többi szereplővel...
2014-01-25 20:35:09
Radics Gábor
Kovács Gergely
A vége miatt csak 4*.
2015-02-02 15:44:59
Kocsis Ferenc
Ez egy egész jó háborús sci-fi lenne, ha a szerző nem rontja el a végét. Az utolsó két fejezetet kellene csak alaposan átírni és kibővíteni a sikerhez, mivel durván összecsapta őket. Gyakorlatilag semmi nem derül ki sem a föld alatt talált tárgyról, sem a szereplőkről, hogy mi történt velük az ügy után. A művet súlyosbító humor amúgy egész jó, kellőképp gúnyos és szarkasztikus hatású. Olyan érzésem volt eleinte, mintha a szerző egy Irakot vagy Afganisztánt megjárt tudósító lenne, később pedig a Bolygó neve halálra hajazott a sztori, majd a Rambó 3-ra. A technikai ötletek közül egyedül a katonák harci sisakját hiányoltam nagyon. Kommandósok számára ilyen terepen alapvető lenne szerintem olyan tökfödőt hordani, mint amilyen Boba Fettnek van vagy a klón katonáknak.
2014-05-09 17:03:38
Bödör Benjamin
Egyetértek veled :D már én is rohadtul várom. A többi könyve is megfogott :)
2013-09-14 22:17:02
Bandi Roland
Dan Abnett-ről tudom a gaunt sorozat óta hogy a háborús téma az egyik fő erőssége. A karakterei élnek, a harcokat részletesen és izgalmasan írja le. Az alapsztori felkeltette az érdeklődésem. Kíváncsian várom
2013-09-13 20:25:18

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban