Adrian Tchaikovsky

Adrian Tchaikovsky Az idő gyermekei sorozattal rendkívüli népszerűségre tett szert a sci-fi irodalomban. Kínálatunkban megtalálhatók a leghíresebb regényei, az oldal alján pedig bővebben olvashatsz a szerzőről és zseniális sorozatáról.

Az üresség szeme
Rendelhető
Adrian Tchaikovsky
A pusztulás gyermekei
Rendelhető
Adrian Tchaikovsky
A sorozat 2. része
Az emlékezet gyermekei
Rendelhető
Adrian Tchaikovsky
A sorozat 3. része
Az idő gyermekei
Rendelhető
Adrian Tchaikovsky
A sorozat 1. része
A Föld szilánkjai
Rendelhető
Adrian Tchaikovsky
Az Éden kapui
Rendelhető
Adrian Tchaikovsky
Pókfény
Rendelhető
Adrian Tchaikovsky
Hadállat
Előjegyezhető
Adrian Tchaikovsky
Az idő gyermekei 1-3.
Rendelhető
Adrian Tchaikovsky
1 - 9 / 9 termék

Leírás

Adrian Tchaikovsky

Adrian Tchaikovsky (eredeti nevén Adrian Czajkowski) az angliai Woodhall Spában született 1972-ben. Állattant és pszichológiát tanult a Readingi Egyetemen, majd jogi végzettséget szerzett. Diploma után ezen a területen dolgozott, mielőtt 2018-ban teljes munkaidős író vált belőle.

Azonban az írás már azelőtt egy évtizeddel érdekelte. Még egyetemista volt, amikor részt vett egy Bugworld (Rovarvilág) szerepjátékban. A történet főszereplői rovar emberek, akiket a Darazsak birodalma fenyeget. Ebből az egyedi koncepcióból nőtt ki egy teljes sorozat. 2008-ban publikálták első könyvét az Egyesült Királyságban, de előtte 15 évig próbálta kiadatni az Empire in Black and Gold könyvet.

Adrian Tchaikovsky könyvei sorrendben

  1. Az idő gyermekei (Az idő gyermekei 1., 2017)
  2. Hadállat (2018)
  3. A pusztulás gyermekei (Az idő gyermekei 2., 2019)
  4. Pókfény (2019)
  5. Az Éden kapui (2021)
  6. A Föld szilánkjai (Végső Architektúra 1., 2022)
  7. Az emlékezet gyermekei (Az idő gyermekei 3., 2023)
  8. Az üresség szeme (Végső Architektúra 2., 2023)

Adrian Tchaikovsky: Az idő gyermekei sorozat

Az idő gyermekei-trilógia Adrian Tchaikovsky elismert sorozata, melyben az emberiség túlélésért folytatott harcának lehetünk szemtanúi.

Az emberiség a csillagok közé akart jutni, a bolygókból egy új Földet kívánt létrehozni, de elbuktak, és olyan háborúba keveredtek, ami lerombolta eredeti világukat. Amíg az emberek nem voltak jelen, ezeken a bolygókon balul elsült kísérletek mentek végbe, amelyek egy új és furcsa intelligens életformát eredményeztek. Amikor az emberek elhagyják a Földet és őseik térképet követik, nem egy üres otthont találnak.

Az idő gyermekei könyvek sorrendben:

  1. Az idő gyermekei (2017)
  2. A pusztulás gyermekei (2019)
  3. Az emlékezet gyermekei (2023)

A legjobb sci-fi könyvek

Az Adrian Tchaikovsky-könyvek számtalan okból számítanak népszerűnek. A kreatív világ, az elgondolkodtató ötletek, a kidolgozott karakterek, a lebilincselő cselekmény, a társadalmi megjegyzések és az egyediség mind hozzájárultak a szerző hírnevéhez. A legjobb sci-fi regények mind tartalmazzák ezeket a tulajdonságokat.

A műfajnak rengeteg alműfaja létezik, azonban az egyik legnépszerűbb a disztópia, mely egy jövőbeli, komor világot mutat be. Ide sorolható Dmitry Glukhovsky Metró sorozata, a világhírű Philip K. Dick több írása, Margaret Atwoodtól A szolgálólány meséje, Suzanne Collins ifjúsági sorozata, Az éhezők viadala, és talán a leghíresebb George Orwelltől az 1984.

A sci-fi irodalomban külön érdemes megemlíteni az időutazással kapcsolatos könyveket, hiszen ez a téma régóta foglalkoztatja az olvasókat és írókat. Akit ez érdekel, annak mindenképpen érdemes elolvasni James S. A. Corey a Térség sorozatát, valamint Adrian Tchaikovskytól a Végső Architektúrát.

A műfajban továbbá kihagyhatatlan még Isaac Asimov, az ő regényei főleg a mesterséges intelligenciával és robotokkal foglalkoznak. Bár Asimov már nem is élt, amikor a 21. század elkezdődött, művei aktuálisabbak, mint valaha. A műfaj másik híres alkotója Frank Herbert, akinek a Dűne sorozatot köszönhetjük, ami az új adaptációval ismét hihetetlen népszerűségre tett szert.

Top 20 eladás az elmúlt 30 napban - Adrian Tchaikovsky

1.Az üresség szeme
Rendelhető
7.495 Ft6.746 Ft
2.A Föld szilánkjai
Rendelhető
6.995 Ft6.296 Ft
3.Pókfény
Rendelhető
3.995 Ft3.596 Ft
4.Az emlékezet gyermekei
Rendelhető
6.995 Ft6.296 Ft

Top 20 eladás az elmúlt 365 napban - Adrian Tchaikovsky

1.Az emlékezet gyermekei
Rendelhető
6.995 Ft6.296 Ft
2.Az idő gyermekei
Rendelhető
6.995 Ft6.296 Ft
3.A pusztulás gyermekei
Rendelhető
6.995 Ft6.296 Ft
4.A Föld szilánkjai
Rendelhető
6.995 Ft6.296 Ft
5.Az üresség szeme
Rendelhető
7.495 Ft6.746 Ft

Szűrés - Adrian Tchaikovsky