#T Felhőszakadás - Jack Courtney kalandjai

Szerző:

Ár: 3.299 Ft 2.804 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2020
Kiadó:
Studium Plusz
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9786155781667
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
december 7 - 13.

A tizennégy éves Jack Courtney gazdag bankár szülei feladják állásukat, hogy környezetvédelmi alapítványuk alapító tagjaiként idejüket és pénzüket bolygónk megmentésére fordítsák.

 

Amikor az esőerdők és a gorillák védelme érdekében rendezett, döntő fontosságú konferenciára a kongói fővárosba, Kinshasába utaznak, elviszik fiukat és két barátját, Ameliát és Xandert is, hogy a gyerekek egy többnapos szafarin lássák, miért fontos a küldetésük.

 

Sajnos másokat - még Jack apai nagybátyját is - kizárólag kongói bányáik nyeresége érdekli, ezért semmitől sem riadnak vissza, hogy megakadályozzák a konferencia sikerét. Eszköztárukban emberrablás és gyilkosság is szerepel, így a biztonságosnak hitt szafaritúra rémálommá változik a kamaszok és kisérőik számára.

 

Kongói segítők és a szerencse, de főleg saját leleményességük menti meg Jacket és barátait a haláltól, és rátalálnak a fiú elrabolt szüleire.

 

De vajon sikerül elérniük a céljukat, az őserdők és a gorillák megmentésének megszavazását a konferencián?

 

A sorozat további részei:

 

A szerzők további termékei:

 
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
1/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Herczegh Róbert
A könyv rendkívül gyenge. Hol van a rég megszokott izgalom, az hogy úgy érzed le sem tudod tenni a könyvet (pl. Ragadozó Madarak). Hát ezt le tudod tenni, örökre....
2021-04-06 12:58:32

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban