Star Wars: Köztársaság Fénykora: Viharfellegek

Star Wars: Köztársaság Fénykora: Viharfellegek
Eredeti ár:4.990 FtAktuális ár:3.493 Ft

Vásárold meg csomagban, nagyobb kedvezménnyel!

Star Wars: Köztársaság Fénykora: Viharfellegek
Szerző: Cavan Scott
Sorozat:
Oldalszám:
484 oldal
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Várható megjelenés:
2024. március 23.
Szállítás várható ideje:
2024. március 28 - április 2.
VIP pont:
116 pont

A Jedik fénye folytatásaként a Köztársaság Fénykorának hősei visszatérnek, hogy szembenézzenek egy félelmetes ellenséggel, és újra helyreállítsák a szétzúzott békét.

A hipertéri katasztrófát és a Jedik hőstetteit követően a Köztársaság tovább erősödik, egyre több világot egyesítve zászlaja alatt. Lina Soh kancellár vezetésével az egység szelleme mind nagyobb területre terjed ki a galaxisban, melynek legfontosabb előőrse a Jedi Rend és a nemrégiben megépített Csillagfény Jelzőállomás.

A fényes sikereket megünneplendő, a kancellár egy nagyszabású rendezvény keretében szeretné bemutatni a virágzó Köztársaság erejét, és bizonyítani, hogy az általa megteremtett béke – melynek letéteményesei a Jedik – milyen nagyszerű lehetőségeket biztosít a fejlődésre. A harmónia követeiként többek között Stellan Gios, Bell Zettifar, Elzar Mann is részt vesznek a Köztársasági Vásáron. Ám mialatt a galaxis lakóinak tekintete a vásárra irányul, a Nihil harcosai sem tétlenkednek: vezérük, Marchion Ro már régóta dédelgeti tervét, hogy szétzúzza a béke egységét. Rettentő vihart kavar, mely lecsap a rendezvénysorozata, nyomában káosz és pusztulás jár.

A Jedik elszántan küzdenek, hogy megfékezzék az őrjöngve tomboló gonosz erőket, és eközben szembekerülnek az igazi borzalommal, melyet az ellenség rá akar szabadítani a galaxisra, és amelytől még az Erő sem óvhatja meg őket...

Részletesebb bemutató a kötetről itt található.

Az első fázis regényeinek olvasási sorrendjét ebben a cikkünkben tekintjük át, míg a sorozat főbb Jedi-karaktereiről itt tudhatsz meg többet.

Méret:184.23 KBMegnyit

Utoljára megnézett termékek