Star Wars: Ronin

Star Wars: Ronin
Akció végéig hátralévő idő:
-
Eredeti ár:5.190 FtAktuális ár:2.595 Ft
Már csak 39 db van készleten!
Star Wars: Ronin
Sorozat:
Oldalszám:
400 oldal
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
ISBN:
9789634976882
Megjelenés éve:
2022
Szállítás:
2024. március 30 - április 2.

Korszakunkban a Jedik a Birodalom legodaadóbb hívei. Ez azonban nem volt mindig így: korábban a rivalizáló nagyurakat szolgáló Jedi-klánok végeérhetetlen háborúkat vívtak egymással. Néhány lovag azután a véres harcokat megelégelve úgy döntött, hogy saját kezébe veszi sorsát, és többé nem lesz senki szolgája. Sitheknek nevezték magukat.

A Sith-lázadás a belharcok következtében elbukott, és az egykor vetélkedő hatalmasok összefogtak, hogy megteremtsenek egy egységes birodalmat. Ám még a béke korát élő Birodalom sem mentes az erőszaktól...

Messze kint, a Külső Gyűrű peremén egy hajdani Sith vándorol. Útitársai csupán egy hűséges droid és egy letűnt, viharos kor szelleme. Fénykard van nála, mégsem tekinti magát egyetlen Jedi-klán tagjának sem. Titokzatos idegen, akiről semmit nem tudni, sem a múltját, sem a jelenét nem ismeri senki, még a neve is rejtély.

A galaxisban felgyülemlő feszültségek, melyek időről időre erőszakban robbannak ki, újra és újra megzavarják hősünk önkéntes száműzetését, aki a történet végére kénytelen szembenézni önmagával, elfogadni, hogy bármilyen messzire is viszi is az út, múltja kísértetei mindvégig követni fogják.

Korszakunkban a Jedik a Birodalom legodaadóbb hívei. Ez azonban nem volt mindig így: korábban a rivalizáló nagyurakat szolgáló Jedi-klánok végeérhetetlen háborúkat vívtak egymással. Néhány lovag azután a véres harcokat megelégelve úgy döntött, hogy saját kezébe veszi sorsát, és többé nem lesz senki szolgája. Sitheknek nevezték magukat. A Sith-lázadás a belharcok következtében elbukott, és az egykor vetélkedő hatalmasok összefogtak, hogy megteremtsenek egy egységes birodalmat. Ám még a béke korát élő Birodalom sem mentes az erőszaktól... Messze kint, a Külső Gyűrű peremén egy hajdani Sith vándorol. Útitársai csupán egy hűséges droid és egy letűnt, viharos kor szelleme. Fénykard van nála, mégsem tekinti magát egyetlen Jedi-klán tagjának sem. Titokzatos idegen, akiről semmit nem tudni, sem a múltját, sem a jelenét nem ismeri senki, még a neve is rejtély. A galaxisban felgyülemlő feszültségek, melyek időről időre erőszakban robbannak ki, újra és újra megzavarják hősünk önkéntes száműzetését, aki a történet végére kénytelen szembenézni önmagával, elfogadni, hogy bármilyen messzire is viszi is az út, múltja kísértetei mindvégig követni fogják.
Méret:2.64 MBMegnyit

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek

AKCIÓStar Wars: Ronin
Rendelhető
5.190 Ft2.595 Ft