Star Wars: Battlefront + Új hajnal

Szerző:

Ár: 7.790 Ft 6.223 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2016
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
872
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Szállítás:
január 30 - február 5.

Battlefront - Alkony század

Vad polgárháború dúl a Galaxisban. A Középső Gyűrű világain birodalmi rohamosztagosok légiói küzdenek, hogy eltapossák az ellenállás utolsó lángjait is. A Lázadók Szövetségének alakulatai kemény harcok árán mélyen benyomultak a Birodalom területeire, ám egy napon a főparancsnokság elrendeli a visszavonulást. Az Alkony század eddig sorra vívta a véres, kimerítő harcokat, és most az utóvéd hálátlan feladata jut neki.
Ám egy titokzatos szövetséges váratlan felbukkanása alapjaiban változtatja meg a helyzetet, és a Szövetség lehetőséget kap arra, hogy a visszavonulást ellentámadássá változtassa. Az Alkony század halálosan fáradt, de mindenre elszánt harcosai rendezik soraikat, és felkészülnek, hogy megvívjanak még egy nagy csatát, ami eldöntheti a háború sorsát – a Birodalom katonai gépezetének szívében.

Új hajnal


“A háborúnak vége. A szeparatistákat levertük, és a Jedik államcsínyét meghiúsítottuk. Új korszak küszöbén állunk.”
- Palpatine császár

Amióta a Jedikre kimondták a halálos ítéletet, és menekülniük kellett a Coruscantról, Kanan Jarrus a Galaxist járja, és alkalmi munkákból tartja fenn magát. Szinte csak az életben maradásra koncentrál ahelyett, hogy az Erőt szolgálná. Ám akarata ellenére belekeveredik a kegyetlen birodalmiak és néhány mindenre elszánt forradalmár konfliktusába. Barátja szörnyű halála után a volt Jedinek választania kell: enged a félelmeinek, vagy felveszi a harcot a birodalmiakkal...
Jarrus azonban nincs egyedül. Hera Syndulla, a rejtélyes ügynök, valamint egy furcsa szövetségesekből álló kis csapat csatlakozik hozzá, hogy szembeszálljanak a Birodalommal. Miközben a Gorse bolygón teljes pusztulással fenyegető válsághelyzet bontakozik ki, össze kell fogniuk a császár egyik legfélelmetesebb küldötte ellen, hogy megmentsenek egy világot és annak lakóit...

 

A szerzők további termékei:

John Jackson Miller
Star Wars: Új hajnal
Ár: 3.040 Ft
Alexander Freed
Star Wars: Battlefront - Alkony század
Ár: 3.192 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Mária Horváth
Mindkét könyvet eredetileg édes páromnak vettem meg, de én magam is szívesen olvastam őket. Nekem az Új Hajnal kicsit jobban tetszett az író nagyszerű, könnyed, poénos stílusa miatt. Ezt a kötetet akár gyerekek is bátran olvashatják. A Battlefront- Alkony század már komolyabb olvasmány, nagyon hozza az eredeti trilógia hangulatát, végig háborúznak benne. A szövetség és a Birodalom oldalán is súlyosak a veszteségek, amiket a könyv néha eléggé összecsapottan taglal, mintha nem magát a könyvet, hanem a könyv tartalmát olvasná az ember. Ezt inkább fiúknak/férfiaknak tudnám ajánlani, akik szeretik a háborús, kalandokkal teli regényeket.
2017-03-27 18:17:28
gazdik istván
két napja megtörtént az előrendelés ,remélem hamar megkapom .nagyon kíváncsi vagyok milyenek lettek .az eddigi Kánon regények nekem tetszettek.
2016-01-27 14:44:44

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Szent Márton Gyermekmentő szolgálat

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban